1 Jaar CorsoNetwerk: Samenwerking OnsBrabant.com

05 dec 2013 /

"Want corso beleef je ook samen!"

Onze tweede aankondiging in deze week is de intensievere samenwerking met OnsBrabant.com, de makers van de serie ‘De Mens Achter Het Corso‘ van afgelopen jaar. In 2013 gingen ze bij buurtschappen in Zundert en Valkenswaard langs voor korte achtergrond reportages. Ook komend seizoen zijn ze weer op de bouwplaatsen te vinden.

OnsBrabant.com is dé jongeren uitgaanssite van Brabant. Zij bezoeken de leukste feesten en festivals en maken reportages om nog even lekker na te genieten. Zo waren ze naast de voorbereidingen afgelopen jaar ook aanwezig op corsozondag in Zundert en Valkenswaard.

Daarom zijn wij net als OnsBrabant.com trots dat ze sinds vandaag een eigen partner-pagina op CorsoNetwerk hebben. “Als ik iets geleerd heb van de jaren dat ik te gast ben bij de buurtschappen, in Zundert en Valkenswaard, is het wel dat je Corso samen maakt. Ik ben dan ook heel blij met de samenwerking met CorsoNetwerk. Want corso beleef je ook samen!” aldus Paul van Oosterhout. mede-initiatiefnemer OnsBrabant.com.

Op de partner-pagina zijn alle filmpjes van 2013 overzichtelijk terug te vinden en deze zal komend seizoen aangevuld worden met nieuw materiaal.

Net als de Corsief pagina is deze pagina altijd te vinden onder de menu-link ‘Netwerk’. Komend weekend volgt de laatste toevoeging.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]