2e Editie Corso Zundert zaalvoetbal toernooi: 21 januari

Foto: Lieke van Miert
12 jan 2017 /

Op zaterdag 21 januari 2017 organiseert Buurtschap Rijsbergen voor de tweede keer het Corso Zundert Zaalvoetbal toernooi. Om 17.00 zal de eerste bal getrapt worden in sporthal Onder De Mast in Zundert. Tijdens de vorige editie wist Buurtschap Klein-Zundert met de eer te gaan strijken en ook dit jaar zullen zij de strijd aan gaan met de andere Buurtschappen voor de felbegeerde wisselbeker.

Tijdens het toernooi is iedereen van harte welkom om hun favoriete team aan te komen moedigen; sportcafé De Cup zal uiteraard alle gasten verzorgen van een hapje en een drankje. Tijdens het toernooi zelf zal de organisatie alle uitslagen en standen direct weergeven. Naast goed voetbal en gezonde competitiviteit staat ook dit jaar sportiviteit en gezelligheid op een hoog voetstuk en is er weer een prijs voor het meest sportieve team. Vorig jaar was het De Lent die met deze minstens zo belangrijke prijs aan de haal ging.

De finale staat gepland tussen 22.15 en 22.45 uur; op moment van schrijven hebben zich reeds 22 teams aangemeld. De organisatie hoopt naast volle velden ook een volle tribune met fans te mogen verwelkomen om er zo gezamenlijk een heel mooie en gezellige avond van te maken. Ook voor de derde helft wordt uiteraard gezorgd: DJ Vrieskist zal de avond van de nodige muzikale omlijsting voorzien. Meer informatie is te vinden op de facebook pagina van het Corso Zundert zaalvoetbal toernooi.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]