63e Brabantsedag wederom verplaatst, dit keer naar 2022

29 apr 2021 /

Er werd eerder deze maand nog gesproken over een beslissing half mei, nu heeft de stichting Brabantsedag toch al besloten dat de 63 Brabantsedag eind augustus geen doorgang zal vinden.

Het besluit van de Stichting Brabantsedag is tot stand gekomen na uitvoerig overleg met wagenbouwers, vrijwilligers en overheidsinstanties. Het algemene gevoel overheerst dat er in augustus veel meer mogelijk zal zijn, echter is dit voor de parade en de bijbehorende voorbereidingen te laat.

‘Alhoewel de verwachting is dat er eind augustus veel mogelijk zal zijn, biedt het openingsplan, welke de Rijksoverheid 13 april jl. bekend heeft gemaakt, te veel onzekerheden in aanloop naar de parade.

De geschetste stappen in het openingsplan gaan op z’n vroegst in per genoemde data. Deze data brengen met name het fysieke bouwproces, welke 1 juni 2021 van start zou gaan, dermate in gevaar dat het niet mogelijk is om op verantwoorde wijze, zonder in te boeten aan kwaliteit die bij ons evenement hoort, de Brabantsedag door te laten gaan.’ aldus het persbericht.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]