Aftrap BrabantseDag 2013: nieuwe website & app

30 mei 2013 /

"een mix van literatuur, kunstexposities, theater en vele muziekoptredens"

Gisteravond was in conferentiecentrum de Kapellerput de jaarlijkse aftrap van de BrabantseDag. Tijdens deze avond wordt het volledige cultuurprogramma van de hele feestweek gepresenteerd. Daarnaast presenteerde de groepen hun ontwerp voor de komende optocht. BrabantseDag Update maakt van de gelegenheid gebruik om een reportage te maken.

Het cultuurprogramma dat werd gepresenteerd en bestaat uit een mix van literatuur, kunstexposities, theater en vele muziekoptredens. waaronder cabaret van Johan Goossens, Mark vd Veerdonk, kindertheater Wie Walvis, bariton Hans van Heiningen, Heavy Hoempa, Toricko’s en Allez Soldaat.
bbdag_app_2013
Ook werd de nieuwe website van de BrabantseDag gelanceerd met alle info en updates voor het komende seizoen. Het nieuwtje van de avond kwam van de ‘Vrienden van Heeze’. Zij maakten bekend dat er een heuse BrabantseDag App in ontwikkeling is en dat deze vanaf 1 Augustus te downloaden zal zijn.

Vriendenkring De Rooie Hoek liet zien hoe zij als wagenbouwersgroep het thema uitgewerkt hadden van schets naar definitief ontwerp. Hun traditionele marktplaats transformeert op ingenieuze wijze in een moderne variant met beeldschermen.

Website: www.brabantsedag.nl
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]