‘Arabian Derby’ voor buurtschap Graafschap

Foto: Flyer Martijn
26 mrt 2014 /

"En we zijn los! Nummertjes 7 en 8 nemen de voorsprong..."

Op het corsoforum konden we lezen dat buurtschap Graafschap de inspiratie in 2014 op de kermis gevonden heeft met hun ontwerp ‘Arabian Derby’. Het ontwerp bestaat uit drie kamelen die meedoen met de befaamde kamelenrace van de kermis.

Zodra de exploitant op een knopje drukt komen plotseling alle deelnemers in beweging. Ze hadden, zij aan zij op hun rode krukjes, vol spanning zitten wachten op dit moment..

“En we zijn los! Nummertjes 7 en 8 nemen de voorsprong. Nummertje 4 komt steeds dichterbij.. Nummertje 7 raakt een beetje achterop. Kom op jongen!“, schreeuwt de exploitant vol overgave in de microfoon, zodat het tafereel doet denken aan een spectaculaire spelshow. Ook het publiek op straat merkt dat, en staat met rijen dik te kijken op de stoep.

Ondertussen heeft het jongetje met nummer 7 heeft zijn kameel op wonderbaarlijke wijze vooruit weten te stuwen en ligt nu op voorsprong. Enkele seconden later klinkt de bel opnieuw: Het spel is alweer voorbij, de kamelenrace is gestreden. Het jongetje met nummer 7 kan zijn geluk niet op en gaat helemaal los. Hij krijgt tot zijn grote vreugde een knuffelbeer als prijs van de mevrouw achter de kraam, die alweer opzoek is naar de volgende kandidaten..


Bron

Ontwerp Info

Titel:

Arabian Derby

Groep: Valkenswaard Graafschap


Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]