Bloemencorso Leersum 2020 afgelast

24 mrt 2020 /

Na bloemencorso Bollenstreek is het bloemencorso Leersum het 2e corso dat voor dit jaar afgelast wordt naar aanleiding van de CoronaVirus-maatregelen van de overheid. De bouwgroepen hebben niet de capaciteit om pas op 1 Juni te beginnen met bouwen wat de organisatie deed beslissen om de editie van 2020 niet door te laten gaan.

Wat de gevolgen zijn voor andere corso’s in het land zal komende weken duidelijk worden. Verschillende besturen hebben al laten weten druk bezig te zijn de diverse mogelijkheden en opties voor 2020 te onderzoeken.

Hieronder het bericht dat gedeeld is door de organisatie van Leersum:

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus heeft het bestuur met pijn in het hart besloten om het Bloemencorso 2020 niet door te laten gaan.
Van enkele bouwgroepen hebben wij te horen gekregen dat het voor hen niet mogelijk is om hun wagen op tijd af te krijgen. Dit omdat bijeenkomsten van meer dan 2 personen minimaal tot 1 juni niet meer toegestaan zijn.
Wij hadden tot vanavond gehoopt dat wij een deadline konden opgeven. Maar vanwege de gestelde datum van in ieder geval 1 juni hebben wij nu besloten om Bloemencorso 2020 af te gelasten.
Gezondheid staat boven alles en wij zien jullie graag terug voor het Bloemencorso 2021.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Hans Charvat
(voorzitter)
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]