Bloemencorso Lichtenvoorde 2020 afgelast

31 mrt 2020 /

Ook de 2020 editie van bloemencorso Lichtenvoorde is vanwege de corona-crisis afgelast.

In goed overleg met de besturen van alle 18 corsogroepen, de bloemencommissie en de gemeente Oost Gelre heeft het bestuur van de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde besloten dat het Bloemencorso Lichtenvoorde dit jaar geen doorgang kan vinden. Voorzitter Herman ter Haar: “Naast de zorg over de gezondheid van deelnemers, inwoners en publiek zijn er nog meer argumenten die hebben geleid tot dit besluit”.

De beslissing om het Bloemencorso Lichtenvoorde dat gepland stond op zondag 13 september niet door te laten gaan was geen makkelijke beslissing, aldus Herman ter Haar. “Het is met grote spijt dat wij de annulering van het Bloemencorso Lichtenvoorde 2020 moeten aankondigen.

Maar gezien de maatregelen die getroffen zijn om de uitbraak van het Corona virus te bestrijden, is dit met het oog op de gezondheid van de inwoners van onze gemeenschap en de bezoekers de enige juiste beslissing. Wij begrijpen als bestuur uiteraard dat veel mensen teleurgesteld zijn dat de 91e editie van ons corso niet doorgaat.

Volledige persbericht »
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]