Bloemencorso pakt jubileumjaar uit met Speciaalbier en Topmodel

Foto: models.com
23 mei 2016 /

Dit jaar beloofd een speciaal jaar te worden voor de Koninklijke Bloemencorso Loenhout. Ter gelegenheid van de 65ste jubileumeditie strikte het corso Vlaams topmodel Ine Neefs een heel jaar lang als ambassadrice en lanceert het een uniek speciaalbier.

Speciaalbier
“Een speciaal jaar vraagt om een speciale actie”, vertelt Herman Verschraegen, voorzitter van de Bloemencorso Loenhout. “In dit lustrum jaar willen we het publiek een extra groot volksfeest aanbieden. We rekenen op extra belangstelling en publiek, maar daar moeten we wel iets speciaals voor doen.”, vervolgt Herman.

Amis Fleur is een IPA speciaalbier. Dit goudkleurige bier met 6,5% alcohol heeft een perfect evenwicht tussen fris, fruitig, bloemig en bitter. Zijn zomerse smaak dankt hij aan drie soorten Europese hop en nagisting op de fles. Het bierreceptuur is samengesteld door de brouwmeesters van Inglorious Brew Stars uit Deurne. Brouwerij Anders! uit Halen stond in voor de productie van dit exclusieve bier in een beperkte oplage.

Topmodel Ine Neefs
“Als klein meisje namen mijn grootouders en ouders mij altijd mee naar de Loenhoutse corso. Kleurrijke wagens in allerlei formaten en ontwerpen, dat maakte altijd een grote indruk op mij en ik bleef mij telkens verbazen. Een bezoek aan de corso was een jaarlijks hoogtepunt en iets om naar uit te kijken.”, vertelt Ine. Sinds 2010 is Ine zelf actief betrokken bij de corso. “In mijn schaarse vrije tijd probeer ik tijdens het corsoseizoen zoveel mogelijk de bouwtent van mijn eigen buurtschap WA.KA.WE te bezoeken.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]