Bloemencorso Valkenswaard wordt twee dagen

Foto: Lianne Wijnen Fotografie
14 jan 2022 /

Mede naar aanleiding van een grootschalige enquête heeft de organisatie van Corso Valkenswaard besloten het corso te verlengen naar twee dagen.

Naast de enquête heeft de ervaring met het objecten corso van 2021 de organisatie ertoe gezet om in 2022 naast de parade ook dahlia objecten te presenteren. Het thema ‘Wereldse feesten’ dat in 2020 werd geïntroduceerd, zal in 2022 worden aangehouden.

Inkijkje Corso 2022

Een tweetal zaken die we nu al graag met jullie willen delen:
We blijven een jaarlijks thema hanteren. In 2022 is het thema: “Wereldse feesten”. Een thema dat we al eerder presenteerde. Maar dit mooie thema gaan we dit jaar dus zeker laten zien!

Corso 2022: wordt twee dagen! Op zaterdag komen er dahlia objecten. Welke we net als in 2021 verspreid gaan neerzetten in het centrum van Valkenswaard. En op zondag: de parade! Uiteraard willen we de spanning van het vertrek vanuit de corsotenten tot en met rondrijden en vermaken van publiek weer meemaken.
Meer informatie volgt nog. Ook de werkgroep is samen met het bestuur nog diverse details aan het uitwerken. Gesprekken met diverse partners worden en gaan nog gevoerd worden. Waar we zeker ook mee aan de slag gaan is dat we juist ook andere (vrijwilligers)organisatie en groepen buiten Valkenswaard oproepen en gaan benaderen om ook een dahlia object te gaan maken zodat de zaterdag van het corsoweekend al een leuk en kleurrijk centrum gaat opleveren. Dit als opbouw naar de parade van zondag!
Houd de’socials’ en website in de gaten van Bloemencorso Valkenswaard.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]