Blozen onthult ontwerp en gaat speelgoed inzamelen

02 aug 2016 /

Corsogroep Blozen van Sint-Gillis-Dendermonde heeft het thema ‘Speelgoed’ van het corso dit jaar aangegrepen om speelgoed in te zamelen voor kansarme kinderen. De groep heeft gekozen voor het ontwerp ‘De Corso-Express’, een grote speelgoedtrein.

‘Die trein zal echter niet zomaar door de straten van Sint-Gillis rijden, maar onderweg ook speelgoed ophalen. We doen een oproep aan alle inwoners om gebruikt speelgoed of wat ze zelf niet meer nodig hebben, aan ons te overhandigen. Op onze beurt geven wij al dat speelgoed door naar vzw De Tondeldoos, die zich inzet voor kansarme kinderen in Dendermonde. Zo kunnen we heel wat kinderen in onze stad gelukkig maken.’ aldus Bram Buytaert die samen met Jarne Mannaert verantwoordelijk is voor het ontwerp.

Om iedereen warm te maken voor het initiatief zal Blozen in augustus een grote campagne opstarten. ‘En dat allemaal met één doel: zoveel mogelijk nog bruikbaar speelgoed verzamelen tijdens onze passage van de corso-express op zondagnamiddag’, zegt Buytaert.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]