Bouwlocatie Geschud(t) – Lora besmeurd door “kunstenaar”

Foto: website Geschud(t) - Lora
10 dec 2013 /

De leden van corsogroep Geschudt – Lora werden deze week onaangenaam verrast door “versieringen” op de bouwplaats. De bouwgroep heeft er zelf een ludiek stukje van gemaakt om te vragen of mensen weten wie de “kunstenaar” is die dit gedaan heeft.

Een bijzondere verrassing

Gisteravond kregen diverse leden van onze corsogroep een onaangename verrassing te zien toen ze bij onze tent kwamen. Afgelopen weekend hebben vermoedelijk jongeren hun creatieve uitspattingen bij ons in beeld proberen te brengen. Dat we de poging kunst hebben gezien is een feit! Maar om nou te zeggen we zijn trots op het behaalde resultaat?

Nee sorry hier moeten we je helaas in teleurstellen. Wel willen we je vragen om je alsnog te melden. Zodat we je alsnog kunnen bedanken voor deze daad.

Mochten jullie in de toekomst wederom bedenken ons kunst te willen schenken. Neem dan eens contact met ons op, hiervoor zijn we 24u bereikbaar!

Mochten we helaas verhinderd zijn laat dan je naam (+adres) achter zoals elke kunstenaar doet op onze bouw locatie! Want uit eindelijk zijn wij maar een vereniging, met vrijwilligers die proberen met zo min mogelijk geld een bouwlocatie te onderhouden en elk jaar weer een bloemenwagen in de optocht probeert te krijgen

Indien je informatie hebt over de eventuele kunstenaar mail ons: info@geschudt-lora.nl


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]