Brabantsedag Heeze lanceert spaaractie Paradeplaatjes

20 mei 2021 /

Brabantsedag liefhebbers kunnen deze zomer bij hun favoriete Heezerse ondernemers sparen voor een uniek verzamelalbum vol Brabantsedag plakplaatjes van voorgaande edities.

Met het sparen van alle 250 plaatjes hoopt de organisatie vele verwonderende herinneringen aan de Brabantsedag boven te halen.

Vanaf 19 juli krijgt winkelend publiek in Heeze bij elke 10 euro aan bestedingen een setje van 4 Paradeplaatjes. Het album waar de plaatjes in verzameld kunnen worden is hier een verlengstuk van, met extra informatie, weetjes, uniek beeldmateriaal en een kijkje achter de schermen. Het album is los verkrijgbaar bij deelnemende winkeliers voor 2 euro.

‘Heeze heeft veel ondernemers die jaarlijks een bijdrage leveren aan het mede mogelijk maken van de Brabantsedag, waar wij als Stichting Brabantsedag erg dankbaar voor zijn. We geven daarom ook alle ondernemers in gemeente Heeze-Leende de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij deze actie en er met elkaar een succes van te maken van en voor Heeze! Zo willen we het Brabantsedag gevoel deze zomer toch een beetje actief houden; die saamhorigheid, die cohesie, dat máákt het Brabantsedag gevoel. Tevens willen we hiermee het winkelen en genieten in Heeze stimuleren’, aldus Christa van den Broek, werkgroep Marketing & PR Brabantsedag.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]