Brabantsedag Update wordt Brabantsedag TV

23 mei 2014 /

Je zag de video’s van RTV Horizon hier op de website al eerder voorbij komen onder de naam Brabantsedag Update. Gewapend met een camera en twee presentators gingen ze bij de bouwgroepen in Heeze langs om reportages te maken. Vanaf nu zal onder de naam Brabantsedag TV worden uitgezonden via de kanalen van de Brabantsedag.

Hierboven de video met een reportage van de Aftrap 2014 van afgelopen week en de aankondiging van de naamsverandering.

“Dankzij de directe link met de Brabantsedag-organisatie kunnen we sneller schakelen en nog meer nieuws brengen,” vertelt Jasper de Bruijn. “Dit sluit goed aan bij onze ambitie om niet alleen tijdens de Brabantsedag zelf maar ook het hele jaar door de voorbereidingen en de mensen achter de schermen in beeld te brengen. Tegelijkertijd bouwen we zo samen met de Brabantsedag aan meer videocontent voor de website. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking.”

Brabantsedag TV brengt tijdens de feestweek eind augustus dagelijks videoreportages via www.brabantsedag.tv, onderdeel van de website van de Brabantsedag. Daarnaast doen ze het hele jaar door verslag van Brabantsedag gerelateerde activiteiten.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]