Brabantsedag wagen op Maker Faire in Berlijn

06 mei 2019 /

De Brabantsedag gaat naar Duitsland. De creatie van Vriendenkring Schenkels uit de theaterparade van 2018 is later deze maand in Berlijn te bewonderen op de Maker Faire.

De Maker Faire is de grootste Show (and Tell) op aarde: een gezinsvriendelijk festival waarbij uitvinding, creativiteit en vindingrijkheid centraal staan. Een viering van de Maker movement.

Deels wetenschapsfestival, deels beurs, en voor een deel iets helemaal nieuws. Maker Faire is een samenkomst van tech-enthousiastelingen, hobbyisten, onderwijzers, knutselaars, ingenieurs, wetenschapsclubs, designers, kunstenaars, studenten en commerciële exposanten van alle leeftijden. Al deze makers komen naar de Maker Faire om het publiek te laten zien wat ze maken en om te delen wat ze leren. Vol passie en enthousiasme introduceren zij hun projecten aan het publiek.

In september was het paard al te zien tijdens Maker Faire Eindhoven op Strijp-S. Zo kwam de vriendenkring in contact met de Duitse versie van het maakfestival. Het paard wordt momenteel klaargemaakt voor transport. Van 17 tot en met 19 mei is het paard in Berlijn te bekijken.

Omroep Brabant ging ook langs bij de vriendenkring met het Brabants Buske.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]