Buurtschap zoekt Ontwerp 2017 [Update]

09 dec 2016 /

Het corsojaar 2016 is nog niet afgesloten of we kwamen de eerste oproep voor een ontwerp voor 2017 alweer tegen. Hier zullen we alle oproepen voor de Zundertse buurtschappen overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

Helpt Elkander

Helpt Elkander is voor 2017 op zoek naar een (uiteraard fantastisch) ontwerp. Heb jij een goed idee? Meld je dan aan via info@helptelkander.nl

Helpt Elkander heeft ontwerpverkiezing uitgesteld bij gebrek aan ontwerpen die aansloten bij de ambities van het buurtschap:
Lees meer »


Poteind

Buurtschap Poteind houdt dit jaar een open inschrijving. Dus welke enthousiaste ontwerp(st)er, ontwerpersgroep heeft voor Buurtschap Poteind het ontwerp voor bloemencorso 2017?

Interesse, meld je dan voor 5 december via info@poteind.nl. Je kunt hier natuurlijk ook terecht voor informatie of vragen.


Stuivezand

Buurtschap Stuivezand zoekt voor het bloemencorso Zundert 2017 een ontwerp. Net als voorgaande jaren kiezen we voor een open inschrijving. We komen graag in contact met enthousiaste ontwerpers die graag met onze buurtschap een creatie neer willen zetten.

Wij zijn op zoek naar één of meerdere ontwerpers met een fris, leuk, verassend ontwerp met een duidelijk verhaal. Daarnaast zal het ontwerp beoordeeld worden op technische en financiële haalbaarheid, en, ook niet onbelangrijk, moet het ontwerp passen binnen de ambities van buurtschap Stuivezand. Uiteindelijk wordt het best passende ontwerp gekozen.

Je kunt je aanmelden bij het secretariaat van buurtschap Stuivezand tot en met 15 januari 2017 via secretariaat@buurtschapstuivezand.nl. Dit kan op basis van duidelijke tekeningen of (bij voorkeur) een maquette, waarna vervolgens de ontwerpers uitgenodigd zullen worden om de ontwerpen toe te lichten. Je kunt hier ook terecht voor meer informatie inzake de procedure, richtlijnen en uiteraard onze ambities. Graag zien we jullie ontwerpen tegemoet!


De Lent

Ben of ken jij de nieuwe ontwerp(st)er(s) van de Lent? Na het succesvolle en gezellige afgelopen jaar, zijn we voor het komende bouwseizoen op zoek naar een nieuw ontwerp. Denk jij ons te kunnen verrassen en overtuigen met jouw ontwerp? Houd je niet in en stuur een mail naar secretariaat@buurtschapdelent.nl voor meer informatie en de voorwaarden rondom het ontwerp. Dit kan tot en met 6 december.


Markt

Buurtschap Markt zoekt voor het bloemencorso Zundert 2017 een ontwerp. Net als voorgaande jaren kiezen we voor een open inschrijving. We komen graag in contact met energieke en creatieve ontwerpers die samen met onze buurtschap een mooie en verrassende creatie neer willen zetten.

Ben jij deze energieke en creatieve ontwerp(st)er? Meld je dan nu aan voor de open inschrijving. Aanmelden kan tot 31 december 2016 en de verkiezing wordt gehouden op zaterdag 7 januari 2017. Een commissie zal het ontwerp beoordelen op technische en financiële haalbaarheid en toetsen aan het ontwerpprotocol van Buurtschap Markt. Uiteindelijk wordt het beste ontwerp gekozen. Aanmelden kan via secretariaat@buurtschapmarkt.nl. Bij aanmelding wordt het ontwerpprotocol voor Buurtschap Markt toegezonden. Tevens kan bij het secretariaat meer informatie worden opgevraagd.


Klein Zundert

Buurtschap Klein Zundert houdt dit jaar wederom een open inschrijving voor ontwerpers die graag in 2017 hun creatie door de Zundertse straten willen zien trekken. Een kiescommissie, bestaande uit het bestuur en buurtgenoten, zal het meest geschikte ontwerp kiezen.

Klein Zundert zoekt een verrassend en/of vernieuwd ontwerp, waaraan het gedreven buurtschap met veel enthousiasme kan gaan werken. Uiteraard dient het ontwerp ook technisch en financieel haalbaar te zijn, alsmede dat het voldoet aan de eisen van het Handboek Optocht.

Aanmelden kan per e-mail tot en met 31 december 2016. In de eerste week van januari zullen de presentatieavonden zijn en kort daarna zal er een beslissing worden genomen over de ingediende ontwerpen.

Voel jij je geroepen en lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan samen met onze buurtschap? Twijfel dan niet en verras ons met jouw ontwerp!

Aanmelden kan via algemeen@kleinzundert.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen en meer informatie.


Laarheide

Buurtschap Laarheide zoekt ontwerp 2017
Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op!
Stuur voor 15 december een email aan secretariaat@laarheide.nl


Tiggelaar

Na een geweldige 1e prijs in 2016 zijn wij ook voor 2017 op zoek naar een goed corso-ontwerp. Wil jij je ontwerp door een enthousiaste en ambitieuze bouwgroep verwezenlijkt zien worden? Dan is dit je kans.

Ben je benieuwd aan welke criteria je ontwerp voor buurtschap Tiggelaar moet voldoen? Stuur dan een mailtje naar ontwerp@buurtschap-tiggelaar.nl. Als je vervolgens denkt aan deze criteria te voldoen, kun je je aanmelden door je uitgebreide contactgegevens door te geven via hetzelfde e-mailadres. Aanmelden kan tot 1 december 2016.


Klein Zundertse Heikant

De periode van de huidige ontwerpers zit erop. Dat betekent dat we voor komend jaar weer een OPEN INSCHRIJVING houden. Meer informatie over de open inschrijving vind je op deze link »

Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]