Buurtschap zoekt ontwerp 2018 [Update]

28 dec 2017 /

Het juryrapport van 2017 net binnen of we kwamen de eerste oproep voor een ontwerp voor 2018 alweer tegen. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit Zundert overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

De Berk

Buurtschap De Berk heeft een open corso-ontwerp verkiezing voor corso 2018. Iedereen van binnen en buiten onze buurtschap is zeer van harte welkom om een ontwerp in te dienen. Wil jij je ontwerp door een ambitieuze bouwgroep verwezenlijkt zien worden, pak dan je kans en meldt je aan via een e-mailtje naar voorzitter@buurtschap-deberk.nl Aanmelden kan nog tot 01-01-2018.


Laer Akkermolen

Dames en heren,
Heb je ideeën voor een ontwerp voor 2018,
en deze nog niet ingediend?
Dit is mogelijk tot 1 december.
OPEN INSCHRIJVING! PAK JE KANS
Insturen mogelijk via de mail; secretariaat@laer-akkermolen.nl

Meer info: Facebook pagina Laer Akkermolen »


Stuivezand

Na een mooi, geslaagd experiment met helaas niet het gehoopte resultaat loopt het jaar 2017 langzaam op zijn einde. Als buurtschap zijn we trots op het neergezette resultaat en blij met het getoonde lef/gemaakte keuzes. Een weg welke we zeker in 2018 willen voortzetten.
Voor 2018 zijn wij op zoek naar een ontwerp dat aansluit bij onze enthousiaste, jonge bouwploeg en buurtschap. Ben jij degene met de nieuwe uitdaging voor Stuivezand en heb je zin om met ons aan de slag te gaan, dan zijn wij op zoek naar jou.
Graag zien we jou / jullie aanmelding tegemoet vóór 12 januari 2018. Wil je meer informatie / aanmelden dan kan dat via secretariaat@buurtschapstuivezand.nl


Markt

Buurtschap Markt zoekt een mooie uitdaging voor 2018!

Wij zijn op zoek naar een ontwerp dat lef en durf toont en aansluit bij de ambities van onze buurtschap. Wil je meer info of je aanmelden stuur dan een mailtje naar secretariaat@buurtschapmarkt.nl.

Aanmelden tot 1-1-2018!


Klein Zundert

Buurtschap Klein Zundert is op zoek naar een ontwerp van één of meerdere ontwerpers, waarvan ten minste één ontwerp(st)er lid is van de buurtschap.

Waar zijn wij naar op zoek?
Het verhaal, de gedachte achter het ontwerp en het totale beeld dienen helder te zijn. Het moet binnen de financiële en technische middelen reiken van onze buurtschap. Daarnaast zijn wij op zoek naar een ontwerp waarbij alle buurtgenoten kunnen helpen én waarbij de buurtschap kan groeien in zijn capaciteiten.

Aanmelden?
Spreekt dit jou aan en wil jij graag een ontwerp indienen? Inschrijven kan tot en met 31 december 2017 per email naar algemeen@kleinzundert.nl ook voor vragen kan je hier terecht.


Rijsbergen

Buurtschap Rijsbergen organiseert voor de keuze van het ontwerp in 2018 een open inschrijving!

Ons buurtschap wordt gekenmerkt door de vele jonge mensen die aan de wagen bouwen. Samen met een hoop ervaren krachten hebben wij vooral op het gebied van vormgeving en techniek de afgelopen jaren erg veel vooruitgang geboekt.

Buurtschap Rijsbergen is een ambitieus en jong buurtschap. Die ambitie heeft ons naar de geweldige zesde plaats van ‘Senza’ gebracht.
Wij vinden het echter ook belangrijk dat de ambitie niet ten koste gaat van de gezelligheid. Daarom zoeken wij naar (een) ontwerper(s) die van gezelligheid houden.

Per direct kunnen ontwerpers zich via voorzitter@buurtschaprijsbergen.nl aanmelden met een ontwerp. Dit kan tot en met 10 december 2017. Een paar dagen later presenteren jullie dan je ontwerp aan onze kiescommissie. Op naar een fantastisch corsojaar 2018!


Veldstraat


Ook voor het komende corso zoekt buurtschap Veldstraat door middel van een open inschrijving een ontwerp voor 2018. Heb jij, of hebben jullie, een idee én zie je het zitten om samen met een enthousiaste en gezellige bouwgroep je/jullie ontwerp op straat te zetten? Dan is dit de kans!

Als ontwerper(s) stuur je samen met het bestuur onze bouwgroep aan en ben je tegelijkertijd onderdeel van deze gemotiveerde bouwgroep. Samen streven we er naar om het ontwerp zo goed mogelijk op straat te zetten. Ben je benieuwd naar de kaders waar je ontwerp aan moet voldoen? Zie je het zitten om je in de periode van mei tot september met regelmaat in te zetten met onze bouwers? Meld je dan snel aan! Voor meer informatie en je aanmelding kun je mailen naar info@veldstraat.nl. Aanmelden kan tot 31 december 2017.


Laarheide

Buurtschap Laarheide zoekt ontwerp!
Ben jij creatief? Ben je enthousiast? Heb jij het perfecte idee voor corso 2018? En denk jij dat je samen met ons de stijgende lijn kan voortzetten, zodat we richting de top 5 gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Buurtschap Laarheide is een hele warme, gezellige buurt die beschikt over een grote groep oude en jonge jeugd die houdt van een uitdaging en van aanpakken met mooie resultaten als gevolg.
Indienen van het ontwerp kan tot en met zondag 10 december door een e-mail te sturen naar secretariaat@laarheide.nl.
De voorselectie van de ontwerpen zal plaatsvinden op zaterdag 16 december. De uiteindelijke keuze avond is op vrijdagavond 5 januari.


Klein Zundertse Heikant

Buurtschap Klein Zundertse Heikant zoekt nieuwe ontwerpers.

Het huidige ontwerpersduo heeft aangegeven het even rustiger aan te willen doen. Daarom is buurtschap Klein Zundertse Heikant op zoek naar een nieuwe ontwerper of ontwerpersgroep voor een periode van maximaal 3 jaar.

Je kunt je uiterlijk tot en met 1 December aanmelden via secretaris@denheikant.nl. Uitgebreide info op www.denheikant.nl »


’t Kapelleke

Buurtschap ˙t Kapelleke wil ook in 2018 weer een ontwerpverkiezing houden op basis van een open inschrijving. Heb je een goed idee? En heb je zin om in een gemoedelijke buurtschap jouw idee werkelijkheid te zien worden? Meld je dan aan voor 1 december bij ons secretariaat: secretaris@buurtschap-kapelleke.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Lennart Schrauwen: 06-53378367 of voorzitter@buurtschap-kapelleke.nl.


Wernhout

Voor corso 2018 organiseert buurtschap Wernhout een open ontwerpverkiezing om weer een mooi ontwerp voor volgend jaar te kiezen.

Heb jij ambitie om je ontwerp rond te zien rijden door de Zundertse straten en denk jij dat je de geschikte persoon bent om met onze buurtschap dit ontwerp te realiseren, stuur dan voor 1 December een mail naar info@buurtschapwernhout.nl.

We zullen dan contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en verder af te spreken.


Tiggelaar

Tiggelaar organiseert een open verkiezing om een goed corso-ontwerp voor corso 2018 te kiezen. Iedereen van binnen én buiten Tiggelaar is welkom om een ontwerp in te dienen. Wil jij je ontwerp door een enthousiaste en ambitieuze bouwgroep verwezenlijkt zien worden? Dan is dit je kans.

Ben je benieuwd aan welke criteria je ontwerp voor buurtschap Tiggelaar moet voldoen? Stuur dan een mailtje naar ontwerp@buurtschap-tiggelaar.nl. Als je vervolgens denkt aan deze criteria te kunnen voldoen, kun je je officieel aanmelden door je uitgebreide contactgegevens door te geven via hetzelfde e-mailadres.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]