Buurtschap zoekt ontwerp 2019 [Update]

14 dec 2018 /

Het juryrapport van 2018 net binnen of we kwamen alweer de eerste oproep voor een ontwerp voor 2019 tegen. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit Zundert overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.


Markt

Opgeven kan nog 3 weken!
Heb(ben) jij/jullie een ontwerp en zou je graag bij ons willen ontwerpen? Mail voor 31 december naar secretariaat@buurtschapmarkt.nl en wie weet word jouw ontwerp door ons gebouwd in 2019. De ontwerpverkiezing is op 5 januari 2019.

Meer info »

Wernhout

Ook voor corso 2019 organiseert buurtschap Wernhout een open inschrijving om weer een mooi ontwerp voor volgend jaar te kiezen. Heb jij de ambitie om je ontwerp rond te zien rijden door de Zundertse straten en denk jij dat je de geschikte persoon bent om samen met onze buurtschap dit ontwerp te realiseren, stuur dan VOOR 1 DECEMBER een mail naar info@buurtschapwernhout.nl ………Ken jij de juiste persoon of personen voor de job?


’t Kapelleke

Buurtschap ˙t Kapelleke wil ook voor het Bloemencorso in 2019 weer een ontwerpverkiezing houden op basis van een open inschrijving. Heb je een goed idee? En heb je zin om in een gemoedelijke buurtschap jouw idee werkelijkheid te zien worden? Meld je dan aan voor 1 januari 2019 bij ons secretariaat: secretaris@buurtschap-kapelleke.nl. Voor meer informatie kun je ook mailen naar secretaris@buurtschap-kapelleke.nl


Klein-Zundertse Heikant

Buurtschap Klein-Zundertse Heikant is weer op zoek naar een nieuwe ontwerper of ontwerpersgroep. Het buurtschap zoekt een fris nieuw ontwerp dat voldoende uitdaging biedt om gezellig met z’n allen een leuk bouwjaar te hebben


Inschrijven kan tot 10 December via een mail naar secretaris@denheikant.nl. Meer info over de ontwerpkeuze en voorwaarden op de Facebook pagina van Klein-Zundertse Heikant.


Rijsbergen

Buurtschap Rijsbergen organiseert voor de keuze van het ontwerp in 2019 een open inschrijving! Na de geweldige zesde plaats en pluim met ‘Sereen’ zoeken we een nieuwe uitdaging. Misschien wel die van jou!


Inschrijven kan tot 6 Januari via een mail naar voorzitter@buurtschaprijsbergen.nl. Meer info over de ontwerpkeuze en voorwaarden op de Facebook pagina van Rijsbergen.


Klein Zundert

Buurtschap Klein Zundert is voor het corso 2019 op zoek naar een ontwerp, waarbij minimaal 1 van de ontwerp(st)er lid is van het buurtschap.


Heb je een goed idee voor een ontwerp, dien dit dan uiterlijk 31 december in via algemeen@kleinzundert.nl. Meer info over de voorwaarden op de Facebook pagina van Klein Zundert.


Helpt Elkander

Op zoek naar een uitdagende functie als artistiek leider van een grootschalig kunstproject? Buurtschap Help Elkander heeft een positie vrij voor een enthousiaste ontwerper (of ontwerpers) met creatieve ideeën. Ervaring is niet noodzakelijk, maar affiniteit met dahlia’s en een aanzienlijke mate van ambitie worden zeer gewaardeerd. Bovendien is goed kunnen samenwerken een pre.

In bovengenoemde functie ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van een ontwerp voor een bloemenwagen die voldoet aan van bovenaf opgelegde afmetingen. Binnen deze beperkingen ben je vrij om de ruimte in te vullen zoals jij dat wenste; de buurtschap laat zich graag verrassen.


Interesse in deze veelzijdige functie? Stuur dan uiterlijk 6 januari 2019 je verzoek tot sollicitatie naar info@helptelkander.nl. Uitgebreidere functie omschrijving te vinden op Facebook pagina van Helpt Elkander.


Veldstraat

Veldstraat is looking for you!

Heb jij, of hebben jullie, een idee en zie je het zitten om samen met een enthousiaste en gezellige bouwgroep je/jullie ontwerp op straat te zetten…dit is je kans!


Ben je benieuwd naar de kaders waar je ontwerp aan moet voldoen? Voor meer informatie en je aanmelding kun je mailen naar: info@veldstraat.nl (Aanmelden voor 31/12/2018)


Laer Akkermolen

Ontwerpen, durf jij het aan?


Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zoals we vorig jaar uitgeprobeerd hebben, zullen we dit jaar weer een ontwerp kiezen op basis van een tekening die anoniem getoond zal worden.
Heb jij een goed idee? Mail dit dan voor 24 december naar secretariaat@laer-akkermolen.nl.


Raamberg

Ervaren ontwerper of debutant? Raamberger, Zundertenaar of niet?

Voor corso 2019 mag iedereen met ambitie en een goed ontwerp zich inschrijven voor de ontwerpkeuze van buurtschap Raamberg. Misschien zullen wij straks jouw of jullie ontwerp door de Zundertse straten laten rijden.


Deadline voor aanmelden ontwerp is 1 December. Aanmelden kan via secretariaat@raamberg.nl. Ook als je meer informatie wilt kun je via dat adres contact opnemen.


Tiggelaar

Tiggelaar organiseert een open verkiezeing om een goed corso-ontwerp voor corso 2019 te kiezen.

Iedereen van binnen èn buiten Tiggelaar is welkom om een ontwerp in te dienen. Wil jij je ontwerp voor een enthousiaste en ambitieuze bouwgroep verwezenlijkt zien worden? Dan is dit je kans.

Ben je benieuwd aan welke criteria je ontwerp voor buurtschap Tiggelaar moet voldoen? Stuur dan een mailtje naar ontwerp@buurtschap-tiggelaar.nl

Als je vervolgens denkt aan deze criteria te voldoen, kun je je officieel aanmelden door je uitgebreide contactgegevens door te geven via hetzelfde mail-adres. Aanmelden kan tot 1 December 2018.

Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]