Buurtschap zoekt ontwerp 2019 [Update]

19 okt 2018 / 2 minuten

Het juryrapport van 2018 net binnen of we kwamen alweer de eerste oproep voor een ontwerp voor 2019 tegen. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit Zundert overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

Veldstraat

Veldstraat is looking for you!

Heb jij, of hebben jullie, een idee en zie je het zitten om samen met een enthousiaste en gezellige bouwgroep je/jullie ontwerp op straat te zetten…dit is je kans!

Ben je benieuwd naar de kaders waar je ontwerp aan moet voldoen? Voor meer informatie en je aanmelding kun je mailen naar: info@veldstraat.nl (Aanmelden voor 31/12/2018)


Laer Akkermolen

Ontwerpen, durf jij het aan?

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zoals we vorig jaar uitgeprobeerd hebben, zullen we dit jaar weer een ontwerp kiezen op basis van een tekening die anoniem getoond zal worden.
Heb jij een goed idee? Mail dit dan voor 24 december naar secretariaat@laer-akkermolen.nl.


Raamberg

Ervaren ontwerper of debutant? Raamberger, Zundertenaar of niet?

Voor corso 2019 mag iedereen met ambitie en een goed ontwerp zich inschrijven voor de ontwerpkeuze van buurtschap Raamberg. Misschien zullen wij straks jouw of jullie ontwerp door de Zundertse straten laten rijden.

Aanmelden kan via secretariaat@raamberg.nl. Ook als je meer informatie wilt kun je via dat adres contact opnemen.


Tiggelaar

Tiggelaar organiseert een open verkiezeing om een goed corso-ontwerp voor corso 2019 te kiezen.

Iedereen van binnen èn buiten Tiggelaar is welkom om een ontwerp in te dienen. Wil jij je ontwerp voor een enthousiaste en ambitieuze bouwgroep verwezenlijkt zien worden? Dan is dit je kans.

Ben je benieuwd aan welke criteria je ontwerp voor buurtschap Tiggelaar moet voldoen? Stuur dan een mailtje naar ontwerp@buurtschap-tiggelaar.nl

Als je vervolgens denkt aan deze criteria te voldoen, kun je je officieel aanmelden door je uitgebreide contactgegevens door te geven via hetzelfde mail-adres. Aanmelden kan tot 1 December 2018.
Nieuws zundert
Praat mee over Corso zundert op ons forum!