Buurtschap zoekt ontwerp 2020 [Update]

12 dec 2019 /

Ook in Zundert heeft het eerste buurtschap de eerste oproep voor ontwerpen voor 2020 gedaan. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit Zundert overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

Stuivezand

Heb jij hét idee voor 2020? Wie weet rijdt jouw idee mee door de straten van Zundert!
Ben je ambitieus en heb je een leuk idee welke aansluit bij onze enthousiaste bouwploeg?

Meld je dan vóór 5 januari via secretariaat@buurtschapstuivezand.nl!


Klein Zundert

Buurtschap Klein Zundert zoekt een ontwerp!
Wij houden dit jaar een open inschrijving, dus heb jij een goed idee dat je graag met onze enthousiaste bouwgroep op straat wil zetten tijdens het corso in 2020?

Ontwerp indienen of meer informatie? algemeen@kleinzundert.nl

Aanmelden kan t/m 31 december 2019.


Veldstraat

Buurtschap Veldstraat zoekt een ontwerp. Heb jij, of hebben jullie, een idee en zie je het zitten om samen met een enthousiaste, gezellige en ambitieuze bouwgroep je/jullie ontwerp op straat te zetten.

Aanmelden tot 23 Februari. Voor meer informatie en je aanmelding kun je mailen naar info@veldstraat.nl


’t Kapelleke

Onze buurtschap trekt ieder jaar steeds meer jeugd aan en de gezelligheid binnen de buurt blijft groeien. Onze ambitie is groot en we kijken vooruit. Hier hoort natuurlijk een mooi en uitdagend ontwerp bij!

Dus heb jij, of hebben jullie, hét idee voor een te gek ontwerp voor het Corso van 2020? En vind je het leuk om bij een gemoedelijke buurtschap dit idee te realiseren? Dien dan je ontwerp in via de open inschrijving van buurtschap ’t Kapelleke. Iedereen van binnen én buiten ’t Kapelleke is welkom om een ontwerp in te dienen.

Je dient je ontwerp in door een e-mail te sturen naar secretaris@buurtschap-kapelleke.nl. Doe dit uiterlijk 31 december 2019. Ook voor vragen kun je via dit mailadres terecht. De ontwerpverkiezing zal vervolgens plaatsvinden op 18 januari 2020.


Markt

Buurtschap Markt zoekt een ontwerp voor 2020…om een prachtige wagen in het Zunderts bloemencorso neer te zetten, die kan zorgen voor een verrassing! Met een mooie mix tussen jong en oud zijn er bij Buurtschap Markt talloze mogelijkheden om die gedroomde bloemencorsowagen te creëren. We zoeken energieke, creatieve ontwerp(st)er(s) die deze uitdaging aan willen gaan.

Buurtschap markt is een groeiende buurtschap waarin een goede sfeer en samenwerking voorop staan. Met onze kennis en kunde zorgen we ervoor dat jouw/jullie creatie verwezenlijkt kan worden. Buurtschap Markt is een hechte, gezellige groep waarin nieuwe bouwers en ontwerpers worden omarmt.

Dus lijkt het je/jullie tof om te ontwerpen bij een saamhorige, ambitieuze buurtschap? Neem dan contact met ons op via secretariaat@buurtschapmarkt.nl. We praten je graag bij over de mogelijkheden. Aanmelden kan tot 31 december 2019!


De Berk

Buurtschap de Berk gaat voor corso 2020 op zoek naar een ontwerp via een open inschrijving. Iedereen van binnen en buiten de buurtschap wordt uitgenodigd om een idee in te dienen.

Ben jij een enthousiaste creatieveling en durf jij de uitdaging met onze buurtschap aan? Meld je dan aan voor 31 December 2019 via mail naar secretaris@buurtschap-deberk.nl

Ook eventuele vragen kun je richten aan bovengenoemd e-mailadres. Na aanmelding zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Laer Akkermolen

Ontwerpen, durf jij het aan? Op 23 December selecteert het bestuur van Laer Akkermolen de beste ideeën. De ontwerpers hiervan worden vervolgens uitgenodigd om hun ontwerp op 28 December te komen presenteren.

Stuur je ideeën voor 22 December naar: secretariaat@laer-akkermolen.nl, zorg voor een duidelijke uitleg en een goede tekening of foto. Ook voor vragen over de ontwerp selectie procedure kan je bij bovenstaand mailadres terecht.


Laarheide

Laarheide zoekt ontwerp. Ben jij creatief? Ben je enthousiast?
Heb je het perfecte idee voor corso 2020?! Wij zoeken jou!

Aanmelden kan t/m 1 december via secretariaat@laarheide.nl


Molenstraat

Buurtschap Molenstraat zoekt een uitdaging!

Heb jij hét ontwerp, voor een enthousiaste groep, die niet bang is voor iets geks?

Meld je dan aan voor 27 December via secretaris@buurtschapmolenstraat.nl


Raamberg

Ontwerpen bij Buurtschap Raamberg? Rijdt jouw ontwerp volgend jaar onze tent uit?

Wil jij samen met een fanatieke bouwgroep werken aan de best mogelijke uitvoering van jouw idee en heb je een mooie uitdaging voor ons voor 2020?

Meld je aan of vraag meer informatie via secretariaat@raamberg.nl. Deadline voor het aanmelden is 13 December.

Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]