Buurtschappen weer op zoek naar ontwerpers voor 2016 (Update)

02 nov 2015 /

Terwijl buurtschap Raamberg als eerste al hun ontwerp voor 2016 naar buiten bracht stromen via social media ook al langzaam de oproepen voor ontwerpen binnen bij de Zundertse buurtschappen. Hier een overzicht van de oproepen.

Update #2

 • Markt

  Buurtschap Markt zoekt voor het komende Corso Zundert naar een ontwerp. Net als voorgaande jaren kiezen we voor een open inschrijving. We komen graag in contact met energieke en creatieve ontwerpers die samen met onze buurtschap een mooie creatie neer willen zetten.
  Ben jij deze energieke en creatieve ontwerp(st)er, meld je dan nu aan voor de open inschrijving. Aanmelden kan tot 31 december 2015 en de voorverkiezing wordt gehouden op zaterdag 9 januari 2016. Aanmelden kan via secretariaat@buurtschapmarkt.nl, ook voor wanneer je meer informatie wilt ontvangen.

 • Laer Akkermolen

  Evenals voorgaande jaren houdt Buurtschap Laer-Akkermolen voor het aanstaande corso van 2016 een open inschrijving en is op zoek naar een of meerdere ontwerp(st)ers die samen met ons een nieuwe uitdaging aan willen gaan.
  De bouwploeg van L-A bestaat uit een groep enthousiaste (veelal) jonge bouwers waarbij in de eerste plaats niet zozeer het resultaat als dan toch zeker de gezelligheid een grote rol speelt.
  Durf jij het aan om met ons in zee te gaan? Dan nodigen wij je nu uit om je ontwerp vóór 15 December 2015 bij ons in te dienen. In de dagen aansluitend zullen dan de presentaties plaatsvinden.
  Heb je interesse of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Jeroen Oomen (06 15941131) of Eric van der Meulen (06 51568159) of stuur een mailtje naar
  secretariaat@laer-akkermolen.nl .

 • Stuivezand

  Buurtschap Stuivezand is voor het corso in 2016 op zoek naar een nieuwe uitdaging. Heb jij een leuk ontwerp en wil je graag ontwerpen voor een gezellige buurtschap met een jonge en enthousiaste bouwploeg die niet bang is de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan vóór 15 december bij Renske Oostvogels via 06-10230399 of secretariaat@buurtschapstuivezand.nl voor meer informatie.

 • Laarheide

  Buurtschap Laarheide houdt dit jaar weer een open inschrijving voor haar ontwerpkeuze. Heb jij dat ontwerp klaar liggen, dat echt op de 1e zondag van september door de straten van Zundert moet rijden?
  Zie jij het zitten om met een jonge, enthousiaste, en gezellige bouwgroep het ontwerp naar een mooi eindresultaat te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Wij nodigen je uit om je ontwerp vóór 15 december bij ons in te dienen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@laarheide.nl

 • ’t Kapelleke

  Buurtschap ’t Kapelleke gaat in 2016 werken met een open inschrijving. Heb je een goed idee? En heb je zin om in een gemoedelijke buurtschap jouw idee werkelijkheid te zien worden? Meld je dan aan voor 28 december bij ons secretariaat: secretaris@buurtschap-kapelleke.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Lennart Schrauwen: 06-53378367 of voorzitter@buurtschap-kapelleke.nl.

 • Klein Zundert

  Heb jij de ambitie om (weer) een corsowagen te ontwerpen? Bij buurtschap Klein Zundert vindt ook dit jaar weer een open inschrijving plaats. Iedereen die geïnteresseerd is mag zijn of haar ontwerp komen presenteren. Kort daaropvolgend zal de kiescommissie een keuze maken en wie weet wordt jouw ontwerp dan wel door buurtschap Klein Zundert gebouwd. Wij gaan graag de uitdaging met jou/jullie aan.

  De inschrijving sluit op 31 december 2015 , de presentatieavonden vinden plaats in de eerste week van januari. Voor meer informatie en/of het aanmelden van jou/jullie ontwerp kan er contact worden opgenomen per e-mail naar algemeen@kleinzundert.nl

 • Helpt Elkander

  Buurtschap Helpt Elkander zoekt een ontwerp! Heb jij een tof idee? Meld je dan voor 8 december aan via info@helptelkander.nl

 • Achtmaal

  Buurtschap Achtmaal is op zoek naar een ontwerp voor 2016 en hanteert dit jaar een open inschrijving. Dus, heb jij “HET” idee en wil je dat samen met een gezellige buurtschap uitbouwen tot een heuse corsowagen? Meld je dan voor 1 December aan als ontwerper! Inschrijven of opvragen van nadere info kan via info@buurtschap-achtmaal.nl

 • Veldstraat

  Buurtschap Veldstraat zoekt ontwerp voor #corsozundert 2016! Voor aanmeldingen of info kun je tot 8-1-2016 mailen naar info@veldstraat.nl.

 • De Lent

  Ben of ken jij de nieuwe ontwerp(st)er(s) van de Lent? Na het succes met Achtmaal afgelopen jaar, zijn we dit jaar weer aan het zoeken naar een nieuw ontwerp voor het jaar 2016. Denk jij ons te kunnen verrassen en overtuigen met met jouw ontwerp? Houd je niet in en stuur een mail naar secretariaat@buurtschapdelent.nl voor meer informatie en de voorwaarden rondom het ontwerp. Dit kan tot 11 januari
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]