Corsief Juni 2014: Corsief nieuwe stijl in aantocht

17 jun 2014 /

"alle voors en tegens van een eventueel Van Goghcorso in 2015 naast elkaar gezet"

Op onze Facebookpagina werd al vol ongeduld gevraagd wanneer de nieuwe editie van Corsief verschijnt. Nog heel even geduld: komende donderdag, vlak voor de presentatie van de corsomaquettes in CultuurCentrum Zundert, valt ie op de mat. En wat voor een editie: de eerste Corsief in geheel nieuwe stijl!

Onze beeldredacteuren hebben de afgelopen maanden gebrainstormd, vergaderd en keihard gewerkt om Corsief een frisse en meer eigentijdse look te geven. Met een nieuwe opmaak, nieuw formaat en nieuwe papiersoort. En geen beter moment om die te lanceren juist voor de officiële start van het nieuwe corsoseizoen.

Natuurlijk verandert niet alles. In deze eerste uitgave van de nieuwe jaargang vind je uiteraard alle interviews met de ontwerpers over hun corsowagens. Ook worden alle voors en tegens van een eventueel Van Goghcorso in 2015 naast elkaar gezet, onderzoeken we de grenzen van reclameuitingen in het corso en wordt er in de Bonte Opinie gepleit voor het spreiden van de jury over de corsoroute. Dit en nog veel meer valt heel binnenkort te lezen in de spiksplinterfonkelnieuwe editie van Corsief!
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]