Corsief Juni 2015: 75e editie

09 jun 2015 /

Afgelopen vrijdag vierde de redactie van Corsief een feestje met oud-redactieleden, buurtschappen en commissieleden van de Stichting Bloemencorso Zundert. De reden was het verschijnen van het jubileum nummer van het corsomagazine.

In 1995 bedacht een stelletje corsofanaten dat het wel leuk zou zijn om een corsotijdschrift uit te brengen en twintig jaar later zijn ze alweer aan de 75e editie toe.

De genodigden van het jubileumfeestje kregen alvast ontvingen allemaal alvast een limited edition van deze 75e Corsief. Vanaf komende donderdag valt de eerste Corsief van deze jaargang ook bij de abonnees op de mat.

Hierin natuurlijk weer de jaarlijkse voorbeschouwing, als aanloop naar de Maquettefeesten komend weekend in CultuurCentrum Zundert. Verder aandacht voor niet-gekozen ontwerpen en een reportage over het Las Fallas festival in Sevilla. En nog veel meer interviews, columns en corsonieuws! Uiteraard is deze editie ook los te koop in onze stand bij de maquettepresentatie en daar vindt men ook de speciaal door ons ontworpen en uitgebrachte corsowenskaarten: een must voor elke corsoliefhebber.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]