Corsogroep zoekt ontwerp 2018 [Update]

06 dec 2017 /

Ook in St. Jansklooster is na uitreiking van het juryrapport de blik meteen op 2018 gericht. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit St. Jansklooster overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

Forza

Wagenbouwersgroep Forza zoekt een ontwerp voor 2018!
Denk jij dat jouw ontwerp bij onze groep past?
Lever dan uw ontwerp (schets) in voor 14-1-2018.
Insturen mogelijk via de mail; wagenbouwersgroepforza@hotmail.com
Wij zien graag uw ontwerp tegemoet!


Symboliek

Wij zijn weer op zoek naar een ontwerp!
Symboliek is een gezellige corsogroep waar jong en oud samenwerkt om elk jaar weer een verrassende wagen neer te zetten.

Ga jij ons in 2018 uitdagen met een gedurfd en origineel ontwerp? Stuur dan voor 15 December 2017 een mailtje naar Patrick van der Linde via patrick-linde[a]hotmail.com voor meer informatie.


After Nero’s

Na 36 ontwerper uit eigen groep zoeken wij een ontwerp voor 2018.

Corsogroep After Nero’s is een groep die jaarlijks meedoet voor het Bloemencorso in St. Jansklooster. In 2017 behaalden wij met onze creatie ‘Handelsgeest’ de 4e prijs en 1e Figuratieprijs.

Voor 2018 zijn wij op zoek naar een nieuw sfeervol/pakkend ontwerp. U heeft tot 1 December om het ontwerp aan te melden bij onze groep.

Zie jij het zitten om een ontwerp in te leveren bij ons? Stuur dan een mail naar ontwerpafterneros@gmail.com en ontvang dan de nodige informatie met betrekking tot onze groep/bouwmogelijkheden.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]