Corsogroep zoekt ontwerp 2019 [Update]

28 nov 2018 /

Ook in St. Jansklooster is de blik al meteen op 2019 gericht. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit St. Jansklooster overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

Forza


INLEVEREN KAN NOG TOT 10 DECEMBER!
WAGENBOUWERSGROEP FORZA ZOEKT ONTWERP VOOR 2019!

Na het behalen van een mooie 7e plaats in 2018, is Forza voor 2019 weer opzoek naar mooi/uitdagend ontwerp.
Ben jij geïnteresseerd en heb jij een ontwerp wat je graag samen met Forza wil creëren, stuur dan je ontwerp voor 10 december in naar wagenbouwersgroepforza@hotmail.com.

Wil je graag wat meer informatie over onze corsogroep en mogelijkheden stuur dan een mail naar dit mailadres of een persoonlijk bericht op onze facebookpagina. Dan ontvang je de nodige informatie.

Wij zien vol enthousiasme uit naar jouw ontwerp!


Alliance

Ook Alliance is op zoek naar hét ontwerp voor 2019!

Dit is je kans om jouw ontwerp mee te laten rijden tijdens het Corso Sint Jansklooster. Voor meer informatie kun je even een PB sturen via de facebook pagina ».

Ontwerpen kunnen tot 3 november ingeleverd worden!


Kluitenberg

Wordt jij onze nieuwe ontwerper?!

Corsogroep Kluitenberg hoopt in 2019 haar 49e wagen te bouwen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een leuk, fris en sfeervol ontwerp.

Wie durft met ons die uitdaging aan te gaan? Voor meer info over onze groep en mogelijkheden, stuur een mailtje naar ontwerp@corsogroepkluitenberg.nl

Graag voor 1 December het ontwerp aanmelden.


Symboliek

Ga jij ons in 2019 uitdagen met een gedurfd en origineel idee? Stuur dan voor 3 December 2018 je ontwerp in. Chris heeft meer informatie voor je, stuur daarvoor een mailtje naar ontwerp@corsogroepsymboliek.nl.

Wij hopen op veel moois en straks een prachtig corso!


After Nero’s

Corsogroep After Nero’s is een groep die jaarlijks meedoet met het Bloemencorso in Sint Jansklooster. In 2018 haalden wij met onze creatie ‘Typisch’ de 3e prijs en de 3e figuratieprijs.

Voor 2019 zijn wij op zoek naar een nieuw sfeervol/pakkend ontwerp. U heeft tot 1 december om het ontwerp aan te melden bij onze groep!

Zie jij het zitten om een ontwerp in te leveren bij ons? Stuur dan een mail naar ontwerpafterneros@gmail.com en ontvang dan de nodige informatie met betrekking tot onze groep/bouwmogelijkheden.


Olympia

Wij zijn op zoek naar “het” ontwerp voor 2019.

Het corsoseizoen 2018 is amper voorbij, of het corsoseizoen 2019 begint al weer! Wij zijn op zoek naar een ontwerp waarmee wij terug willen keren naar de top. Wij zijn multidisciplinair, wij gaan bouwuitdagingen niet uit de weg en wij staan open voor vernieuwing. Kortom wij zijn op zoek naar een ambitieus, sfeervol, top-ontwerp.

Geïnteresseerd? Ga jij met ons deze uitdaging aan? Stuur een mail naar ontwerpcorsogroepolympia@gmail.com, dan ontvang je van ons een document waarin de praktische zaken staan weergegeven en wie weet staat jouw ontwerp volgend jaar de derde vrijdag van augustus op de straat!

De uiterste inleverdatum van de ontwerpen is 28 november 2018

Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]