Corsogroep zoekt ontwerp 2020 [Update]

01 nov 2019 /

In Lichtenvoorde hebben de eerste groepen de blik al meteen op 2020 gericht. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit Lichtenvoorde overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

De Lummels


De Lummels zoeken een ontwerp voor #bclv2020
Mail je idee / ontwerp naar ontwerp@lummels.nl


6Kamp

Loop jij al jaren met een prachtig idee rond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het corso van 2020 houden wij een open ontwerp verkiezing.

Ben jij op 22 November a.s. beschikbaar om je idee te presenteren aan onze kiescommissie, wacht dan niet langer en meld je voor 15 November aan via info@6kamp.nl


Van Reedestraat

Na het succes van voorgaande jaren houden we ook dit jaar weer een open inschrijving.

Lijkt het jou iets om een corsowagen te ontwerpen? Of ken je iemand die hier wel interesse in heeft? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Je kunt je ontwerp voor 13 december indienen, daarna gaan we met de groep een keuze maken voor het ontwerp.

Je ideeën kun je insturen naar: info@vanreedestraat.nl


Boschlaan

Voor het corsoseizoen 2020 zijn wij op zoek naar jouw creatieve geest.

Ben jij de persoon die samen met onze jonge en enthousiaste groep een prachtige corsowagen door de straten van Lichtenvoorde wil laten rijden? Heb jij een uniek idee om uit te werken tot een echte corsowagen?

Mail dan jouw idee/tekening met een korte omschrijving voor 17 November a.s. naar corsoclub.boschlaan@gmail.com. Maak jij onze bouwers enthousiast met jou idee?!!


Boschkempers

Ook voor 2020 zijn wij op zoek naar een ontwerper! We zijn een enthousiaste, gezellige groep, jong en oud helpt het hele jaar mee en we gaan uitdagingen niet uit de weg.

Dus loop jij met een geweldig idee rond en wil je deze volgend jaar door de straten van Lichtenvoorde zien rijden? Stuur dan jouw tekening met een duidelijke uitleg naar secretaris@boschkempers.nl

Je kunt je idee t/m 10 november insturen.

Wil je meer informatie? Bijvoorbeeld over de groep, wat wij van een ontwerper verwachten of wat wij willen en kunnen? Stuur ons gerust een mail of een pb!

Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]