Corsogroep zoekt ontwerp 2020 [Update]

21 okt 2019 /

In St. Jansklooster is de blik al meteen op 2020 gericht. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit St. Jansklooster overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

Kluitenberg

Voor onze 50e wagen zijn we opzoek naar een LEUK, FRIS EN SFEERVOL ONTWERP! Dus lijkt het je leuk, en wil je met ons de uitdaging aangaan met ons JUBILEUMJAAR? Mail dan voor meer info en je ontwerp naar: ontwerp@corsogroepkluitenberg.nl.

Graag voor 1 december aanleveren.


Symboliek

Na een fantastisch bouwjaar in 2019 kijken we alweer vol verwachting uit naar het komende bouwjaar. Ga jij met jouw bijzondere ontwerp de uitdaging aan om met onze fanatieke, ambitieuze en gezellige groep iets fantastisch neer te zetten?

Stuur dan een mailtje naar ontwerp@corsogroepsymboliek.nl, dan sturen we je meer informatie. Dit kan t/m 3 december 2019. We zien je idee graag tegemoet!


Olympia

Corsogroep Olympia is op zoek naar “het” ontwerp voor het bloemencorso Sint Jansklooster in 2020.

Het corsoseizoen 2019, waarin wij de EREprijs behaalden met Ukai, is amper voorbij, of het corsoseizoen 2020 begint al weer! Wij zijn op zoek naar een ontwerp voor komend corsojaar. Wij willen meedraaien in de top. Wij zijn multidisciplinair. Wij gaan bouwuitdagingen niet uit de weg. Wij staan open voor vernieuwing. Kortom wij zijn op zoek naar een ambitieus, sfeervol, top-ontwerp.

Geïnteresseerd? Uitgedaagd? Stuur een mail naar ontwerpcorsogroepolympia@gmail.com, dan ontvangt u van ons een document waarin de praktische zaken staan weergegeven. De uiterste inleverdatum van de ontwerpen is 5 december 2019.


After Nero’s

Voor 2020 zijn wij op zoek naar een nieuw ontwerp. U heeft tot 1 December om uw ontwerp aan te melden bij onze groep.

Zie jij het zitten om een ontwerp in te leveren bij ons? Stuur dan een mail naar ontwerpafterneros@gmail.com of een appje naar 06 313 73 414 en ontvang dan de nodige informatie met betrekking tot onze groep/bouwmogelijkheden.

Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]