Corsowagen Drumpt onthult ontwerpen voor Fruitcorso 2016

30 jan 2016 /

Corsowagen Drumpt heeft afgelopen week de ontwerpen van zowel de jeugdwagen als de grote wagen onthuld. Het ontwerp van de grote wagen is getiteld ‘Chiroptera’ (de Latijnse naam voor vleermuizen), ontworpen door Sjors Kessels.

Op 6 meter hoogte zullen de vleermuizen hangen in de nok van een oude kathedraal. Door contrasterende kleuren te gebruiken zullen de vleermuizen eruit spatten.

De jeugdwagen van de Publieksprijs winnaar van 2015 is ontworpen door Clarien & Teus van Nimwegen, Thom Roodenburg en Olaf Jansen en heeft de titel ‘Alle remmen los!’.
drumpt_2016_jeugd
Uitleg van de ontwerper Olaf Jansen: ‘Op de wagen zijn een opa en oma te zien die de race met elkaar aangaan. Voorop zit opa op een scootmobiel. Opa heeft een oude lederen helm op en in zijn mandje zit een hondje met zo’n zelfde helmpje. Achterop de wagen zit oma, dit bijna uit de bocht vliegt. Door de snelheid valt bijna haar gebit eruit! Doormiddel van een wandelstok probeert ze opa bij te benen! Het gaat er ons om dat er weer veel humor op de wagen te zien is!’
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]