Crowdfundactie voor verzopen dahliavelden

23 jul 2016 /

Door de grote regenval in Juni zijn de dahliavelden van de buurtschappen Dommelkant, Stadsebergen en Graafschap helemaal ondergelopen. De corsobouwers zijn een crowdfundactie begonnen om de financiele schade te beperken.

Regen, regen, REGEN: Valkenswaard verandert in een waterlandschap… Aan de Maastrichterweg is ons dahliaveld veranderd in een vijver. De dahliaknollen zitten nog onder de grond, maar kunnen al dat water niet aan. Later in de maand hangt er ineens een angstaanjagende supercel boven Valkenswaard. Hagelstenen zo groot als tennisballen komen uit de lucht en verwoesten alles. De bladeren zijn van de bomen, de struiken liggen plat. De dahliaplanten kwamen net boven de grond, maar zijn nu… weg.

Wat is ons plan?
Ons motto is: ‘Corso maak je samen!’. En daarbij hebben we jouw hulp nodig. Met deze crowdfund-campagne hopen we een start te maken met het inzamelen van het bedrag. Want, we worden ontzettend blij van corsowagens maken en dat willen we graag blijven doen! Op dit moment bouwen wij onze corsowagens voor het corso op 11 september 2016. Help je ons een (financieel) handje mee?

Kijk op de site www.voorjebuurt.nl/campaigns/actiedahlia voor meer info.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]