De Vereniging daagt collega bouwgroepen uit

12 aug 2015 /

Wagenbouwgroep De Vereniging bouwt dit jaar de United Ducks, een American Football team dat midden in hun Football seizoen zit. De afgelopen weken was op hun Facebook pagina te zien dat ze 1 voor 1 alle collega wagenbouwgroepen hun eigen American Football logo toewezen.

Wij spraken Tim Visscher van De Vereniging en vroegen hem naar de bedoelingen achter deze Facebook posts. Tim vertelt dat een team natuurlijk tegenstanders nodig heeft: “En wat is nou leuker dan tegen je mede-wagenbouwers te spelen? Natuurlijk spelen we geen echte wedstrijden, maar we gaan met corso wel iets doen met deze tegenstanders… Op welke manier blijft nog een verrassingen maar het valt niet te missen.”

Bij navraag hoe ze op het idee waren gekomen verteld Tim dat ze op zoek waren naar een speciale actie dit corsojaar. “Hierdoor kwam in 1 keer het in ons op om de United Ducks tegen andere wagenbouw groepen te laten strijden. Een voorbeeld hiervan zijn onze buurtjes (Fatal Attraction die in dezelfde bouwplaats bouwt), de Fatal Foxes, afgeleid natuurlijk van de vos van vorig jaar. Hierop voort borduurdend ontwierpen we voor elke wagen een team en logo welke betrekking heeft of 1 van de wagens die ze gebouwd hebben.”
logo_unitedducks
Ze krijgen veel leuke reacties, vooral van de andere groepen. “Steeds komen er mensen vragen hoe “hun” team gaat heten” aldus Tim. “Een leuk voorbeeld van interactie is de wagenbouwgroep Venomenaal. We hadden eerst iets anders voor hun in gedachten, maar toen hun zelf met een post kwamen dan de Venomenaal Tigers 3 touchdowns hadden gegooid tegen de United Ducks, zat er voor ons niks anders op dan nog snel een nieuw logo voor ze te maken.”

Met nog drie bekendmakingen te gaan is het al bijna zover. “Echter kunnen de groepen met het corso nog wat verwachtten…” aldus Tim.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]