Deurgoan trekt onderwerp terug na verwoesting bouwtent

25 mei 2015 /

"Wij zijn aan onze naam verplicht deur te goan"

Update #1

De groep heeft inmiddels het nieuwe ontwerp voor 2015 gepresenteerd.

Corsogroep Deurgoan heeft na de verwoesting van hun bouwtent door de storm van afgelopen 5 mei besloten hun onderwerp ‘Beet‘ terug te trekken. Het blijkt na evaluatie niet meer haalbaar om het project straks in augustus op de weg te zetten.

De groep keert nu terug naar de tekentafel om te kijken wat er wel mogelijk is dit jaar nog. Aankomende vrijdag 29 mei zal de groep deze plannen presenteren.

Vrienden,

Met dit bericht willen wij een aantal zaken naar buiten brengen. Wij hebben als corsogroep een onverwachtse tegenvaller gekregen, welke grote gevolgen heeft voor dit corsojaar. Vanwege deze impact en veel onduidelijkheid hebben wij nog geen eerdere berichtgeving gedaan, maar na onze spoedvergadering willen wij een aantal punten mededelen.

Op afgelopen 5 mei is onze corsotent neergehaald door de stormwinden. Allereerst zijn we blij dat er op dit moment geen mensen op het terrein aanwezig waren en er dus geen gewonden zijn gevallen. Wel hebben we grote materiële schade opgelopen. Inmiddels is de verzekeringsmaatschappij op de hoogte en zijn de gesprekken in volle gang. We zijn in afwachting van de uitkomsten hiervan. We hebben in elk geval wel vastgesteld dat wij dit bouwseizoen geen tent hebben om onze wagen in te kunnen bouwen.

Doordat de kalender al richting juni gaat, we onze tent missen en er nu vraagtekens in onze begroting zijn gekomen, hebben wij keuzes moeten maken. Wij hebben besloten om ons onderwerp ‘BEET’ terug te trekken. Gezien de omstandigheden achten wij deze wagen niet meer haalbaar. Wij zijn aan onze naam verplicht deur te goan, maar dit doen we wel in aangepaste vorm. Eerst keren wij nu terug naar de tekentafel en zullen op de presentatieavond van aanstaande vrijdag onze nieuwe plannen presenteren.

Als laatste willen wij iedereen bedanken voor de steunbetuigingen en het aanbieden van hulp. Corso maak je inderdaad samen!

Corsogroep Deurgoan
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]