Eerste editie Corsief Awards

29 aug 2014 /

Op 1 November 2014 worden voor de eerste keer de Corsief awards uitgereikt. Deze prestigieuze awards worden toegekend aan ontwerpers, buurtschappen, bouwers en vrijwilligers als blijk van waardering voor hun bijdrage aan het corso. Corsief hoopt met deze awards zowel de competitieve als de bindende elementen tussen de verschillende buurtschappen en commissies te benadrukken.

Door de verschillende categorieën, die zowel ludiek als serieus van aard zijn, maken alle buurtschappen kans om binnen hun buurt één of meerdere prijzen binnen te slepen.

In diverse categoriën kan een voordracht voor een nominatie worden ingestuurd. Iedereen kan tot 26 September kandidaten aandragen voor de verschillende categorieën. Voor sommige nominaties is het van belang om behalve een goede motivatie, de nominatie tevens te voorzien van beeldmateriaal.

Begin Oktober maakt Corsief de nominaties bekend. Op dat moment kunnen Corsief lezers en andere corsofanaten stemmen op hun favoriet.

Op 1 November zijn alle genomineerden, buurtschappen, commissieleden en geïnteresseerden uitgenodigd in het Cultureel Centrum van Gogh. Op deze avond zullen de Awards worden uitgereikt.
corsief_award_shirt
De Corsief Awards worden uitgereikt tijdens de herfstactiviteit van Corso Zundert. Tijdens dit evenement wordt ook de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt en zijn de inzendingen te bezichtigen.

Hou de Facebook pagina van Corsief in de gaten voor de categoriën.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]