Ontwerp 2013 Oud Dommelen (update)

25 jul 2014 /

Update #2:

Het ontwerp van Oud Dommelen is in een 3D-programma gezet, waarmee men virtueel om de wagen heen gaat.

Update #1:

De eerste schets is inmiddels ingekleurd en ook met de maquette is buurtschap Oud Dommelen volop bezig.

CN2014ouddommelen02

CN2014ouddommelen03

Buurtschap Oud Dommelen heeft op haar website een eerste schets en uitleg gezet voor het ontwerp van 2014. Binnen het thema ‘Los’ van 2014 gaat Oud Dommelen de wereld van het dagboek bekijken. In die wereld is men los, maar wanneer men het boek weer dichtdoet weet niemand dat.

CN2014ouddommelen01

Het buurtschap houdt zelf een slag om de arm of dit het ook gaat worden: “Oud Dommelen kennende: er kan altijd nog wat veranderen!”

Het buurtschap geeft de volgende omschrijving van het onderwerp:
“Ik moet zo veel, ik moet werken voor mijn geld, ik moet gezellig doen en boodschappen. Ik mag geen second love, mijn huis niet roze schilderen en niet naar buiten zonder jas. Wat vinden de buren van mij, en mijn vrienden. Het benauwt me. ’s Avonds alleen op mijn kamer beleef ik avonturen, scheld ik mijn baas de huid vol, heb ik de mooiste kleren aan.

Eventjes ben ik los. Totdat ik mijn dagboek weer sluit. Met een groot slot, zodat niemand kan zien wie ik echt ben. Een wagen dus met dagboeken, dagboeken met veel grote sloten. Als ze open gaan, ben ik los, mijn wensen en verlangens komen tevoorschijn als pop-up plaatjes.

Ik ben los, niemand weet hoe los ik ben, omdat ik het weer afsluit.”


Bron

Ontwerp Info

Titel:

Dag dag

Groep: Valkenswaard Oud Dommelen


Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]