Einde van het Corsoforum?

19 sep 2016 /

Sinds korte periode kom je via de website www.corsoforum.nl niet meer uit bij het forum, maar werd enkele dagen geleden nog doorgestuurd naar de pagina van Bloemencorso Lichtenvoorde en nu op een lege witte pagina. Het lijkt het einde van een corsodiscussieplatform dat vroeger zoveel mensen aan zich wist te binden, maar de laatste jaren steeds minder gebruikt werd.

Voor al het corsonieuws en discussie eromheen moest je vroeger bij het Corsoforum zijn. Een plek waar menig corsoliefhebber tijd heeft gespendeerd om te discussiëren over die mooie hobby: wagenbouwen. In 2003 is het Corsoforum vanuit het forum van Corsogroep Hooiland landelijk geworden met voor elke corsoplaats een eigen sectie. Sinds 2004 ging het forum onder de naam CorsoForum.nl verder en werd het een plek die door veel corsoliefhebbers regelmatig bezocht werd.

Soms werden er prikkelende stellingen gedaan door forumleden waar weer een felle discussie op volgde. Een medium dat ervoor zorgde dat corsoliefhebbers vanuit het hele land contact met elkaar konden hebben. Andere sociale media en CorsoNetwerk hebben deze functie overgenomen waardoor het contact tussen de diverse corso’s tegenwoordig bloeiender is dan ooit tevoren.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]