Uitgelicht: Fatal Attraction

16 jan 2013 /

"het was een heel leerzaam jaar we eindigden helaas toen wel als laatste"

Wagenbouwgroep Fatal Attraction bestaat uit ongeveer 40 leden, en bouwt sinds 1991 een wagen. In ons eerste jaar, begonnen we met “Asterix en de koperen ketel”, een heel leerzaam jaar waarbij we helaas als laatste eindigde.

Nu, jaren later, bouwen wij nog steeds voornamelijk voor de gezelligheid. We horen meestal bij de top van de middenmoot, met ook wel eens een uitschieter naar beneden. De afgelopen jaren hebben wij, samen met wagenbouwgroep De Vereniging, in de Vlasschuur gebouwd en hopen dit nog vele jaren te blijven doen.
fatal2
Wij als Fatal proberen onze leden, jeugdleden, donateurs, sponsoren en FatalFips zoveel mogelijk op de hoogte te houden met een nieuwsbrief “De Fatalgraaf”. Ook zijn we actief met het telen van dahlia’s op het centrale veld in Vollenhove. Meestal hebben wij een onderwerp wat door een aantal leden is bedacht en dat proberen we dan met een ontwerpgroep verder uit te werken. Vorig jaar hebben wij ‘Hé’Ho’ gebouwd en zijn hiermee vijfde geworden. Dit jaar hebben we een beetje hulp van buiten onze groep gehad, we gaan dit jaar in zee met het onderwerp ‘In Versnelling’.

Website: www.fatal.nl
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]