Floralia definitief naar het centrum van Voorthuizen

28 feb 2014 /

Het Floralia bloemencorso dat alweer tientallen jaren plaatsvond op het Knollenveld aan de rand van Voorthuizen, gaat nu een grote metamorfose krijgen. Het bestuur van het corso heeft al enkele jaren de wens om het corso meer bij het dorp te betrekken. Daarom is op de algemene ledenvergadering meegedeeld dat het corso definitief naar het centrum van Voorthuizen gaat.

Het plan is om op zaterdagochtend de wagens op te stellen op het Oranje terrein.

En daarna start om 15.00 uur de middagrondgang met de presentatie op de Hoofdstraat midden in het dorp. Als de route gereden is stellen de wagens zich op, op het Bunckmanplein. En natuurlijk zoals men gewend is, de avondrondgang. De wagens blijven dan zaterdagavond en op zondag op het Bunckmanplein staan, zodat het publiek op zondag de wagens nog eens even goed kan bekijken.

Door de nieuwe veranderingen verdwijnt de playbackshow van de donderdagavond. Dit omdat het bezoekersaantal van de playbackshow ieder jaar terugliep. De overige festiviteiten blijven ongeveer hetzelfde, alleen deze zullen in een iets andere setting plaatsvinden.

Website: www.floraliavereniging.nl
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]