Uitgelicht: Fun Fun

07 feb 2013 /

"Wanneer onze creatie dan ook nog ontvangen wordt met veel ooh en aah is ons project geslaagd"

Wanneer u ons nog niet kent of wanneer u dit jaar voor het eerst naar ons corso komt, dan stellen wij ons graag aan u voor en geven we u als leek of juist als echte corsofreak, een kijkje in onze corsokeuken.

Corsogroep Fun Fun doet sinds 1990 mee aan het corso van Sint Jansklooster. De groep bestaat uit een grote trouwe “familie” van zo’n 150 mensen van zeg maar 8 tot 80 jaar, geleid door een 12 koppig stichtingbestuur. De groep kent een gezonde brede mix van kennis op alle vlakken van het corso bouwen. Van het uitdenken en ontwerpen van een nieuw idee, het uitdenken van ingewikkelde bewegingsconstructies tot het telen van de dahlia’s. Al onze ideeën worden werkelijkheid in ons zelf gebouwde onderkomen en trots, een 11,5 meter hoge tent aan de Industrieweg in Vollenhove.
funfun-2002
Verbreden van kennis en creativiteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Ieders initiatief wordt dan ook erg gewaardeerd en een ieder die met ons mee wil doen krijgt bij ons ruimschoots de kans om zijn of haar talenten te tonen. Of het nu gaat om het ontwerpen en vormgeven van de creatie door het lassen van het ijzerwerk, het inkleuren, de catering of om het onderhoud van het eigen dahliaveld. De betrokkenheid is groot en het bestuur geeft een ieder in zijn of haar taak een grote eigen verantwoording. Op deze manier verbreed Corsogroep Fun Fun ieder jaar de kennis binnen de groep en leggen we deze vast voor de toekomst. En dit alles om u als bezoeker van theatercorso Sint Jansklooster te kunnen trakteren op een onvergetelijk dagje uit. Wanneer onze creatie dan ook nog ontvangen wordt met veel ooh en aah is ons project geslaagd. De meesten van ons omschrijven dit effect als kippenvel; het doel is behaalt. Samen!

Maar wilt u nu wel eens met eigen ogen bewonderen hoe onze corsowagen tot stand komt of zou u wellicht zelfs uw eigen steentje willen bijdragen door ons te helpen, dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze corsotent aan de industrieweg in Vollenhove. Beleef bijvoorbeeld samen met ons de week van het corso in de strak georganiseerde hectiek en help mee met het veel besproken tikken van de honderdduizenden dahlia’s.
funfun-2007
Om tot die tijd niets te hoeven missen volgt u ons op onze twitteraccount @groepfunfun of op www.corsogroepfunfun.nl. Tijdens het bouwseizoen updaten wij ongeveer wekelijks de foto en film pagina, zodat u niets hoeft te missen. Ook voor tal van andere wetenswaardigheden en natuurlijk onze sponsors, kunt u terecht op onze site.

Verassingen zullen er echter blijven tot op Dé Dag. Pas dan komt het resultaat van maanden hard werken door al onze vrijwilligers bij elkaar op het Theatercorso en doen wij speciaal voor u alles uit de doeken.

U bent van harte uitgenodigd !

Website: www.corsogroepfunfun.nl
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]