Fun Fun terug naar de tekentafel

23 apr 2013 /

"de conclusie getrokken dat het onderscheidend vermogen van beide ontwerpen niet gediend zou zijn, met deze 2 wagens in 1 corso"

Fun Fun heeft 2 dagen voor de maquette-presentatie besloten hun ontwerp toch niet te gaan maken. Na signalen dat het ontwerp nogal wat raakvlakken had met een andere groep uit St. Jansklooster hebben ze in goed overleg besloten om met een ander ontwerp aan de slag te gaan.

Hier de volledige uitleg:
“Terugtrekken is helemaal in. Dit lot onderging niet alleen het koningslied, maar ook een buurtschap uit zundert trok al eerder dit jaar haar ontwerp terug. Die laatste omdat dit buurtschap het ontwerp technish niet haalbaar achte. Wij voegen ons nu deels in dit rijtje. Aan de ene kant omdat we ervoor hebben gekozen om ons ontwerp voor 2013 toch niet te gaan bouwen. Maar ook weer niet, want wij hebben zelf deze keuze gemaakt, en doen dit om er nog sterker uit te komen. Wat is er dan gebeurt?

In de afgelopen weken kregen we signalen dat ons ontwerp nogal wat raakvlakken zou hebben met het ontwerp van een collega corsogroep. Na een goed overleg tussen beide groepen, hebben we de conclusie getrokken dat het onderscheidend vermogen van beide ontwerpen niet gediend zou zijn, met deze 2 wagens in 1 corso. Daarom hebben we besloten om 2 dagen voor onze maquette presentatie dit ontwerp niet te maken. Uniek, dat wel,maar een keuze die we heel bewust hebben gemaakt.

Inmiddels is het al weer even geleden dat we deze keuze hebben gemaakt, en zijn onze ontwerpers al weer druk bezig met een nieuw ontwerp. Een nieuw concept wat met groot enthousiasme in de groep is ontvangen. Wat het zal worden, zullen we net als andere jaren bekend maken tijdens de jaarlijkse presentatieavond van het Theatercorso.”


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]