Geen deelname Klein Cuba in 2018

10 apr 2018 /

Corsogroep Klein Cuba heeft aangekondigd komend jaar niet deel te nemen aan het corso van Vollenhove. Belangrijkste reden hiervoor is de benodigde verbouwing van de bouwlocatie na schade tijdens de laatste storm.

Hier het statement van Klein Cuba:
Velen van jullie zullen het al in de wandelgangen hebben opgevangen maar Klein Cuba doet dit jaar niet mee met ons prachtige Corso. Reden hiervoor is dat wij onze bouwlocatie dit jaar drastisch moeten verbouwen, (lees compleet opnieuw opbouwen). In de laatste storm is onze bouwlocatie zodanig beschadigd geraakt dat hierin doorbouwen geen optie voor ons is, aangezien wij als groep het financieel en qua tijd niet zouden kunnen redden om beiden te doen is er door ons als groep dan ook besloten om de bouwlocatie drastisch aan te passen zodat wij hier in de toekomst weer met plezier in kunnen bouwen. Een En/En scenario zit er bij ons dus absoluut niet in.
Kortom, wij stoppen dan ook niet definitief, maar het Corso van 2018 gaat Klein Cuba na meer dan 20 jaar bouwen van de andere kant bekijken. In 2019 willen wij dan ook gewoon weer mee doen met ons geweldige Corso!
Rest ons natuurlijk jullie allen een goed (bouw)jaar te wensen en wij kijken graag uit naar jullie creaties die op zaterdag 25 augustus door Vollenhove heen zullen rijden!
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]