Uitgelicht: Geschud(t)

27 dec 2012 /

"Uit deze samenwerking ontstond op het eind van het jaar de corsogroep Geschud(t)"

Corsogroep Geschud(t), een kleine wagenbouwers vereniging met veel gezelligheid. Elk jaar weer maken wij met veel enthousiasme een bloemenwagen die als grote wagen mee rijd in de optocht in Lichtenvoorde. 

Lijkt het u leuk om ons te ondersteunen met de bouw van onze bloemenwagen? Dan bent u van harte welkom om eens op de maandag of donderdag avond te komen kijken op ons bouwadres: Bouwlocatie lievelderweg

2001 – Ontstaan van Geschud(t)
De laatste wagen van ’t Brook reed mee in 2000. Doordat de Keiensloppers al geen wagen meer bouwde omdat deze groep geen bouwplaats meer had. kwamen de leden bij ’t Brook helpen. De samenwerking tussen de twee verliep bijzonder goed, zelfs zo goed dat er werd bekeken of het niet mogelijk was een fusie aan te gaan. Uit deze samenwerking ontstond op het eind van het jaar de corsogroep Geschud(t)
geschudt-2011
2012 – Zeldzame samenwerking
Dit jaar hadden we een zeldzaam jaar voor de boeg. Corsogroep LORA voegde bij ons omdat ze geen bouwlocatie meer hadden en de animo was minder in de groep. Maar wij van Geschud(t) konden ook wat hulp gebruiken aangezien we de afgelopen jaren wel in de groei zitten maar op een aantal vlakken bleven we achter (bijvoorbeeld de landploeg). Hier zijn wij van 4 mensen naar 10 medewerkers gegaan. Het is dan ook een echte landploeg geworden.

Website: www.geschudt.nl
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]