Groep zoekt Ontwerp 2018

20 nov 2017 /

Het corsojaar 2017 is nog niet afgesloten of we kwamen de eerste oproep voor een ontwerp voor 2018 alweer tegen. Hier zullen we alle oproepen voor de groepen uit Lichtenvoorde overzichtelijk voor u verzamelen en up-to-date houden.

Werkgroep Ontwerpers

Loop jij rond met het perfecte ontwerp voor het corso 2018, ben je creatief en heb je de ambitie om jouw ontwerp huizenhoog door de straten van Lichtenvoorde te laten rijden? Pak dan de uitdaging op en dien je ontwerp in bij de werkgroep ontwerpers van de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde.

Belangstellenden kunnen een mail sturen naar ontwerpers@bloemencorso.com


Lummels

Wij zoeken voor 2018 een ontwerper die zijn maquette bij de Lummels 10 keer zo groot en dus werkelijkheid ziet worden.
Ben jij de persoon die ons uitdaagt om samen een prachtige wagen met wellicht een technisch hoogstandje op straat te zetten? Mail dan naar ontwerp@lummels.nl en maak ons enthousiast waarom we juist jouw ontwerp moeten kiezen.


Groep Rensing

Net als afgelopen jaar hebben wij weer een OPEN INSCHRIJVING en zijn we op zoek naar een ontwerp voor 2018. Stuur voor 24 november 20:00 je idee naar info@groeprensing.nl en maak ons enthousiast en wie weet staat jouw ontwerp volgend jaar in september op straat!
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]