Helpt Elkander en Stuivezand ook op zoek

06 nov 2014 /

"wie weet word je in 2015 wel net zo bekend als Vincent…"

De lijst van ‘ontwerp zoekende’ buurtschappen in Zundert wordt steeds langer. Ook Helpt Elkander en Stuivezand zijn op zoek naar een, bij voorkeur op Van Gogh, geïnspireerd ontwerp voor 2015.

Help Elkander

Helpt Elkander zoekt schilder. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar voor het themacorso rond Vincent van Gogh gaat de voorkeur uit naar een ontwerp dat geïnspireerd is op Zunderts beroemdste inwoner. De insteek voor 2015 is ‘Van Gogh: 125 jaar inspiratie’, dus zijn we erg benieuwd welke creatievelingen hiermee bij Helpt Elkander aan de slag willen gaan.

Ben jij de dahliakunstenaar die wij zoeken? Meld je dan voor 7 december aan via info@helptelkander.nl. En wie weet word je in 2015 wel net zo bekend als Vincent…


Stuivezand

2015, een jaar waarin Vincent van Gogh centraal staat in ons Corso. Heb jij hét idee liggen waarvan jij denkt dat dit potentie heeft om uit te groeien tot een kwalitatief goede corsowagen en wil je dit graag met een fanatieke jonge bouwploeg realiseren?

Buurtschap Stuivezand is dan op zoek naar jou / jullie! Een 100% van Gogh wagen mag, maar is geen must, een knipoog naar van Gogh / zijn tijd etc mag uiteraard ook.

Aanmelden kan tot 31.12.2014 bij ons secretariaat, via secretariaat@buurtschapstuivezand.nl. Indien je vragen hebt over de procedure, criteria e.d. kan contact opgenomen worden met Jeroen Boot via het e-mail adres jcmboot@home.nl.
Wie weet tot binnenkort!
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]