Special: Hemelvaart ’13 – Ontwerpen & nieuwe website

10 mei 2013 /

Met Hemelvaart worden in Valkenswaard traditioneel de ontwerpen voor het komende corso gepresenteerd. Op de jaarlijkse braderie pakte de organisatie van het bloemencorso uit met een fraaie stand waar alle buurtschappen hun tekening of maquette, inclusief uitleg, uitstalde. CorsoNetwerk was erbij en maakte de volgende video impressie.

In de afgelopen maanden waren door enkele buurtschappen al wat ontwerpen onthuld waarvan enkelen al door ontwikkeld waren tot een maquette. Met een mooi voorjaarszonnetje en een stevig lentebriesje was er genoeg te zien en te ouwehoeren voor de corsoliefhebbers. Onder het genot van een drankje en Hollandse snacks in de vorm van kaas en haring, die werden uitgedeeld door 2 charmante meiden, werden de ontwerpen uitgelegd en besproken tussen de bouwers, ontwerpers en belangstellenden.

De ontwerpen van alle buurtschappen zijn te vinden in het Ontwerpen 2013 Overzicht

Ook werd door de voorzitter van Stichting Bloemencorso Valkenswaard de nieuwe website gepresenteerd. Met een moderne nieuwe frisse look gaat het bloemencorso goed van start dit jubileumjaar.
website_valkenswaard

Website: www.bloemencorso-valkenswaard.nl
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]