Klein Zundert bouwt ‘Holifant’ in 2022 [Update 2]

27 mrt 2021 /

Update 2

Buurtschap Klein Zundert heeft besloten het ontwerp ‘Holifant’ uit te stellen tot 2022.

In overleg met de ontwerpsters Leonie en Dorien is besloten dat Buurtschap Klein Zundert ‘Holifant’ dit jaar niet gaat bouwen. ‘Holifant’ is een wagen voor de hele buurt en we denken dat de kans groot is dat we dat dit jaar niet kunnen bouwen en uitvoeren zoals de wagen bedoeld is. ‘Holifant’ gaan we bewaren tot 2022 en dan gaan we er samen een groot feest van maken!

Update

Dit weekend is de maquette van ‘Holifant’ gepresenteerd.

Twee olifanten uitgewerkt in kokervormige-figuren om mandala-schilderingen op de olifanten te symboliseren (jaipur elephant festival). Door middel van de 3d uitwerking zal er een kleursverandering zijn als de wagen voorbij rijdt. Het vooraanzicht straalt de warmte van de lente uit, waarbij de winter achter gelaten wordt. De komst van de lente wordt gevierd met veel dans kleur en muziek, zoals dit tijdens Holi in India ook het geval is.

Buurtschap Klein Zundert heeft gisteren in aanloop naar de presentatie op 24 Januari alvast de titel en ontwerpers voor komend bouwjaar bekend gemaakt. De ontwerpsters zijn Leonie en Dorien van der Meulen en de titel is ‘Holifant’.


Ontwerp Info

Titel:

Holifant

Groep: Zundert Klein Zundert
Ontwerper(s): Dorien van der MeulenLeonie van der Meulen


Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]