Laer-Akkermolen zoekt nieuwe ontwerpers

Foto: Alexander Schippers
17 okt 2013 /

Zoals reeds ruime tijd geleden aangekondigd, stoppen de vaste ontwerpers Steven van Erck en Stefan van Steen na 12 jaar met hun ontwerpactiviteiten bij Laer-Akkermolen. De buurtschap wil ten eerste de ontwerpers van afgelopen jaren nog eens extra bedanken voor hun inzet en hulp.

Als gevolg van dit stoppen is Laer-Akkermolen nu op zoek naar een of meerdere ontwerpers die samen met ons een nieuwe uitdaging aan willen gaan. De bouwploeg van Laer-Akkermolen bestaat uit een groeiende groep enthousiaste (veelal) jonge bouwers waarbij in de eerste plaats niet zozeer het resultaat als dan toch zeker de gezelligheid een grote rol speelt.

Eventuele ontwerpen dienen voor 1 december 2013 te worden aangemeld. De presentaties aan het bestuur zullen in de maand december plaats vinden. Heb je interesse of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met onze voorzitter Jeroen Oomen (06 15941131) of de secretaris Eric vd Meulen (06 51568159) of je stuurt een mailtje naar secretariaat@laer-akkermolen.nl. Bij deze personen zijn ook de indieningsvereisten voor het ontwerp op te vragen.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]