Lambrekvrienden & De Engelse Tuin loten erom

08 jan 2014 /

Twee groepen uit Heeze hebben gisteravond geloot welke van hun ontwerpen gaat deelnemen aan de komende optocht. Omdat beide onderwerpen teveel overeenkomsten werd besloten om door middel van loting te beslissen wie door kon gaan met het onderwerp. De Engelse Tuin trok hierbij aan het langste eind.

De onderwerpen worden in Heeze bij de overkoepelende Stichting Brabantsedag voorgelegd om te voorkomen dat er dubbele onderwerpen in de optocht rondrijden. Wanneer hier teveel overlapping is, wordt besloten om over te gaan tot een loting. Boukje van Ettro van de Stichting Brabantsedag reageerde als volgt naar de beide groepen:
De strekking is: uitbeelding (maar dat kan gezien kennis, kunde en groepssamenstelling ook niet anders – zonder iemand tekort te doen!!) zal heel verschillend zijn maar de onderwerpen bevatten teveel raakvlakken. Zoals ik in het gesprek ook al aangaf, kunnen en willen wij geen voorkeur uitspreken en is de gun-factor naar jullie beide even groot.

Volgens de Facebook-pagina van Lambrekvrienden:
Vanavond hebben we met de Engelse Tuin geloot welke van onze ontwerpen zou mogen deelnemen aan de optocht. Hoewel we twee totaal verschillende onderwerpen hadden ingediend waren er zeker overeenkomsten. De Engelse Tuin trok het langste lootje waardoor wij genoodzaakt zijn opnieuw te beginnen. Geen probleem, zo werkt het nu eenmaal. Engelse Tuin heel veel succes met de uitvoering in ieder geval, wij gaan nog een paar avonden vergaderen.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]