Lambrekvrienden trekt (weer) aan kortste eind en baalt

03 jan 2016 /

Nog aan het eind van 2015 kreeg titelverdediger Lambrekvrienden slecht nieuws betreft het ingediende onderwerp voor 2016. Het bleek overeenkomsten te hebben met het onderwerp van een andere groep, De Rooie Hoek, en bij de loting trok de groep aan het kortste eind.

Nu is deze loting standaard procedure maar op Facebook uitte de wagenbouwgroep haar ongenoegen omdat zij nu alweer voor de 3e keer in 5 jaar tijd voor een overeenkomstig onderwerp bij de stichting op kantoor zaten. Ze vinden dan ook dat er iets aan de opzet moet gebeuren.

“Dit kan toch niet de bedoeling zijn! Er moet echt iets gaan gebeuren aan de opzet, dit werkt in ieder geval totaal niet. Iedereen steekt veel tijd in deze hobby, maar het houdt een keer op.” aldus de groep op hun Facebook pagina.

Net als andere keren trokken zij weer aan het kortste eind en konden terug naar de tekentafel. “Niets ten nadele van de andere groep, want we gunnen iedereen de wereld, maar de opzet klopt gewoon niet. Resultaat: wij kunnen helemaal opnieuw beginnen.”

Ze roepen de Stichting Brabantsedag dan ook op tot actie om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]