Launch nieuwe website CorsoNetwerk.nl

09 dec 2012 /

"de laatste nieuwtjes, media en opinies in corsoland"

Het forum heeft vandaag wat veranderingen ondergaan zoals jullie gemerkt hebben. Samen met deze uiterlijke veranderingen aan het forum willen we hiermee een aanvulling op het forum lanceren, deze website.

Hier zal je de laatste nieuwtjes, media en opinies vinden in corsoland met een diepe integratie van de discussies hier op het forum zodat je direct kunt reageren/reacties lezen over het nieuwsbericht. Voor elke corsoplaats is er een sectie gecreëerd zodat alle nieuws en info overzichtelijk te vinden is.

Ook willen we meer aandacht besteden aan de achtergronden in corsoland, zoals interviews met mensen uit de corsowereld, groepen/buurtschappen die uitgelicht worden en columns over specifieke actuele corso-onderwerpen.

Wat we nu neergezet hebben is een begin maar we hopen natuurlijk de website zoveel mogelijk inhoud te kunnen geven in de komende tijd. Ook jouw inbreng wordt hierbij erg gewaardeerd.

Dus heb je nieuwtjes, interessante weetjes, een paar jeukende typvingers voor een column of wil je gewoon bijdragen aan de website…neem dan contact op via info@corsonetwerk.nl
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]