Nieuwe ambassadeurs Brabantsedag Theaterparade

Foto: Stichting Brabantsedag
25 jun 2018 /

Vanaf dit jaar mag Brabantsedag rekenen op de ondersteuning van een groeiende groep ambassadeurs. Voorheen werkte Brabantsedag per drie jaar samen met een bekende Brabander als cultuurgezant.

Dit jaar is gestart met het vormen van een club van ambassadeurs: BN’ers en BB’ers die fan zijn van Brabantsedag Heeze, dus met het rood-witte hart op de juiste plaats. De eerste klinkende namen zijn bekend.

Niemand minder dan commissaris van de Koning Wim van de Donk – al enkele jaren steevast te gast in Heeze – is bereid Brabantsedag-ambassadeur te zijn. Dat geldt ook voor burgemeester van Heeze-Leende Paul Verhoeven, auteur Wim Daniëls en voormalige cultuurgezanten en musici Björn van der Doelen en Gerard van Maasakkers.

Het ambassadeurschap past binnen de verfriste opzet van ‘De grootste theaterparade van het jaar’, die de komende jaren van Heeze één groot openluchttheater maakt op de laatste zondag van augustus. Brabantsedag Heeze slaat daarmee een nieuwe weg in om na zestig jaar voorbereid te zijn op de toekomst.

Het laatste weekend van augustus was al het domein van de drukbezochte, huizenhoge rollende theaterparade. Nu is daar een dagvullend programma met muziek, theater, kunst, vertier en vermaak voor jong en oud van 10.00 tot 19.00 uur aan gekoppeld. Dat programma speelt zich af op diverse Sfeer&Smaakpleinen aan het paradeparcours, waar ook gastvrije catering in diverse maken en stijlen te vinden is.

Brabantsedag wordt daarmee een belevenement, het complete dagje uit dat nog breder wordt uitgedragen door de ambassadeurs. Toegangs- en tribunekaarten voor het belevenement zijn online te bestellen op brabantsedag.nl/tickets (kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang).

Meer over deze ambassadeurs op brabantsedag.nl/over-ons/ambassadeurs
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]