Nieuwe voorzitter Stichting Bloemencorso Zundert

Foto: internetbode.nl
22 nov 2017 /

Vorige maand is Jos Jochems door de raad van buurtschappen herkozen als bestuurslid en tevens aangesteld als de nieuwe voorzitter van de stichting. Hij neemt het stokje over van René Renne die deze rol laatste drie jaar als vervulde.

Het voorzitterschap is voor Jochems geen onbekende functie. Na negentien jaar voorzitterschap van buurtschap Klein Zundertse Heikant vervulde hij daarna drie jaar de functie ‘facilitair’ binnen de stichting.

De website Internetbode heeft een interview met de nieuwe voorzitter waarin hij vertelt over zijn plannen en invulling van het voorzitterschap voor de komende jaren. Hij wil zich vooral hard maken voor betere communicatie tussen het bestuur en de buurtschappen. “Ik merk dat de terugkoppeling van besluiten vanuit de stichting en de Raad van Buurtschappen soms niet helder aankomt bij ‘de corsobouwer’. Het is nog te vaak een grijs gebied. De samenwerking en onderlinge communicatie kan ook beter.”

Ook wil hij vooral de toekomst van het corso in de gaten houden. “We moeten onszelf wel afvragen waar we over tien jaar staan. Wat wil en doet de huidige jeugd met het corso? Op welke plaats komt voor hen corso in het dagelijks leven?”

Lees hier het hele interview met Jos Jochems »

Ook was gisteren op deze site een interview te lezen met de afscheidnemende voorzitter. Lees hier het hele interview met René Renne »


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]