Nieuwe voorzitter stichting stopt na 3 maanden

28 jan 2012 /

De voorzitter van Stichting Bloemencorso Valkenswaard, John de Crom, stelt zijn functie per direct beschikbaar. Zijn taken worden tijdelijk waargenomen door de huidige bestuursleden.

De stichting betreurt het terugtreden van De Crom, maar respecteert zijn besluit. “Ondanks een goede oriëntatie op de organisatie en een grote wil was de discrepantie tussen wat de organisatie nodig heeft en wat John, als ondernemer en familieman, kan leveren aan tijd en energie te groot”, zegt bestuurslid Jos Brands.

Gegrepen door dahliavirus
John de Crom heeft aangegeven zeker betrokken te willen blijven bij de organisatie van het evenement bloemencorso. In welke rol is nog niet bekend, maar het dynamische vrijwilligersveld van zo’n omvangrijk sociaal-maatschappelijk evenement, biedt hem naar eigen zeggen genoeg kansen. De Crom was voor hij aantrad als voorzitter al Ambassadeur van het corso.

Nieuwe functie
Vooralsnog worden de taken van de voorzitter dus verdeeld. Stichting Bloemencorso Valkenswaard richt haar pijlen echter op een permanente invulling van de voorzittersfunctie. De stichting gaat ook op zoek naar nieuwe, enthousiaste bestuursleden. Want, achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het inmiddels 59e bloemencorso op de 2e zondag van september.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]