Nominatie Oranjefonds voor ‘Corso zonder beperkingen’

Foto: contact.nl
21 nov 2013 /

Het door de gemeente en Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde opgezette project ‘Corso zonder beperkingen‘ is genomineerd voor de Appeltjes van Oranje van het Oranjefonds. Met koning Willem Alexander en koningin Maxima als beschermpaar bevordert het Oranjefonds betrokkenheid in de samenleving.

Mensen met en zonder beperking met elkaar in contact brengen zodat ze samen kunnen optrekken, dat is in een notendop waar de Appeltjes van Oranje 2014 over gaan. Onder het motto ‘Samen meer’ zoekt het Oranje Fonds naar sociale initiatieven die zich hier sterk voor maken. Berrie is een van die nieuwe vrijwilligers die zichzelf nuttig maakt op de bouwplaats: “Zo volg ik een lascursus, help ik met de bouw en het plakweekend. En na het harde werken, nog gezellig wat drinken. Cola, want ik moet met de scooter.

In de week van 29 november tot en met 8 december houdt het Oranjefonds een landelijke online stemronde. Op de website www.oranjefonds.nl/appeltjes kunt u uw stem uitbrengen op het Achterhoekse initiatief ‘Corso zonder beperkingen’.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]